Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen

Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen
Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen

Terwijl veel grote vechtsport organisaties problemen hebben om op te starten na de coronacrisis. Lijkt Brave FC uit Bahrein hier geen last van te hebben.

BRAVE CF valt namelijk Europa binnen met vijf opeenvolgende wekelijkse evenementen. Voor het eerst in haar geschiedenis zal de BRAVE Combat Federation vijf wekelijkse hitlijsten achter elkaar organiseren.

De indrukwekkende mijlpaal zal een nieuw record vestigen voor de organisatie die actief is sinds september 2016. Te beginnen met BRAVE CF 35 zal op 20 juli de snelst groeiende MMA-orgaisatie ter wereld vijf evenementen organiseren, allemaal in Europa, met twee in Roemenië (op 20 juli en 27 juli) en drie in Zweden (1 augustus, 8 augustus en 15 augustus).

Vol er in

De vijf geplande shows zijn een verder bewijs van BRAVE CF's voortdurende inzet voor de ontwikkeling van mixed martial arts in Europa en zullen worden gevolgd door meer plannen voor het continent. Onlangs, begin maart, nam BRAVE CF het voortouw en stopte het de operaties vanwege de COVID-19-pandemie.

BRAVE CF-functionarissen hebben bevestigd dat de promotie voldoet aan strikte gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Waaronder strenge protocollen voor sociale afstand, meerdere tests voor alle atleten en personeel die bij het evenement betrokken zijn. En events met beperkt publiek, die overal worden uitgezonden de wereld via BRAVE CF-partners over de hele wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws