Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen

Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen

Terwijl veel grote vechtsport organisaties problemen hebben om op te starten na de coronacrisis. Lijkt Brave FC uit Bahrein hier geen last van te hebben.

BRAVE CF valt namelijk Europa binnen met vijf opeenvolgende wekelijkse evenementen. Voor het eerst in haar geschiedenis zal de BRAVE Combat Federation vijf wekelijkse hitlijsten achter elkaar organiseren.

De indrukwekkende mijlpaal zal een nieuw record vestigen voor de organisatie die actief is sinds september 2016. Te beginnen met BRAVE CF 35 zal op 20 juli de snelst groeiende MMA-orgaisatie ter wereld vijf evenementen organiseren, allemaal in Europa, met twee in Roemenië (op 20 juli en 27 juli) en drie in Zweden (1 augustus, 8 augustus en 15 augustus).

Vol er in

De vijf geplande shows zijn een verder bewijs van BRAVE CF’s voortdurende inzet voor de ontwikkeling van mixed martial arts in Europa en zullen worden gevolgd door meer plannen voor het continent. Onlangs, begin maart, nam BRAVE CF het voortouw en stopte het de operaties vanwege de COVID-19-pandemie.

BRAVE CF-functionarissen hebben bevestigd dat de promotie voldoet aan strikte gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Waaronder strenge protocollen voor sociale afstand, meerdere tests voor alle atleten en personeel die bij het evenement betrokken zijn. En events met beperkt publiek, die overal worden uitgezonden de wereld via BRAVE CF-partners over de hele wereld.

Bekijk ook

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Topfit: Badr Hari scherp, training betaald zich uit

Na zijn laatste wedstrijd afgelopen december kreeg de topkickbokser flink wat commentaar over zich heen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page