Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen

Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen

Terwijl veel grote vechtsport organisaties problemen hebben om op te starten na de coronacrisis. Lijkt Brave FC uit Bahrein hier geen last van te hebben.

BRAVE CF valt namelijk Europa binnen met vijf opeenvolgende wekelijkse evenementen. Voor het eerst in haar geschiedenis zal de BRAVE Combat Federation vijf wekelijkse hitlijsten achter elkaar organiseren.

De indrukwekkende mijlpaal zal een nieuw record vestigen voor de organisatie die actief is sinds september 2016. Te beginnen met BRAVE CF 35 zal op 20 juli de snelst groeiende MMA-orgaisatie ter wereld vijf evenementen organiseren, allemaal in Europa, met twee in Roemeni├ź (op 20 juli en 27 juli) en drie in Zweden (1 augustus, 8 augustus en 15 augustus).

Vol er in

De vijf geplande shows zijn een verder bewijs van BRAVE CF’s voortdurende inzet voor de ontwikkeling van mixed martial arts in Europa en zullen worden gevolgd door meer plannen voor het continent. Onlangs, begin maart, nam BRAVE CF het voortouw en stopte het de operaties vanwege de COVID-19-pandemie.

BRAVE CF-functionarissen hebben bevestigd dat de promotie voldoet aan strikte gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Waaronder strenge protocollen voor sociale afstand, meerdere tests voor alle atleten en personeel die bij het evenement betrokken zijn. En events met beperkt publiek, die overal worden uitgezonden de wereld via BRAVE CF-partners over de hele wereld.

Bekijk ook

­čÄą KNOCK-OUT DRAMA: Derrick Lewis sloopt Aleksei Oleinik

Het leek er even niet goed uit te zien voor Derrick Lewis in zijn strijd ...

UITSLAGEN UFC VEGAS 6: Lewis vs. Oleinik

Het “UFC Vegas 6” werd bekroond door een zwaargewicht headliner. Met keiharde veteraan Derrick Lewis ...

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page