Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter voorkomt zelfmoordpoging op brug

MMA-vechter voorkomt zelfmoordpoging op brug

Twee weken geleden zat Jesse Harrison, een semi-prof MMA-vechter, vast in het verkeer op Auckland’s Harbour Bridge. De 23-jarige was op weg naar huis na een hele dag werken en was net klaar met een avondtraining.

Het was half acht en het verkeer op de brug was drukker dan normaal. Harrison ging ervan uit dat het normale spitsuurverkeer was vertraagd door een ongeluk. Terwijl zijn auto langzaam naar het midden van de brug kroop, besefte hij wat er aan de hand was.

Op de weg was een auto gestrand die het grootste deel van de linker rijstrook van de snelweg blokkeerde. En een man klom over de reling die bedoeld was om mensen te beschermen tegen een val in de Stille Oceaan.

Onbemind

Harrison vertelde The New Zealand Herald dat hij, ondanks dat hij nog nooit eerder zoiets had meegemaakt, hij besloot uit zijn auto te stappen en de man die hij op rand van de brug zag staan te redden.

Terwijl Harrison de man benaderde die over de reling geklommen was, begonnen hij tegen hem te praten. Harrison drong er bij de man op aan na te denken over zijn geliefden. Als antwoord zei de man dat hij geen familie had.

Hulp

Harrison verzekerde toen de man dat er altijd iets was om voor te leven. Tijdens dit gesprek hadden andere bestuurders zich bij het tweetal gevoegd. Toen twee andere mannen bij Harrison kwamen, grepen zij de man vast aan de andere kant van de reling.

Harrison en de twee andere personen hielden de man tegen de railing terwijl men de politie belde. “Ik ben dankbaar dat die jongens er ook waren omdat ik hem niet zelf zou kunnen terughalen,” zei Harrison.

Lees hier het hele artikel

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page