Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Vince Arredondo omgekomen door tragisch ongeval

MMA-vechter Vince Arredondo omgekomen door tragisch ongeval

MMA-vechter Vince Arredondo omgekomen door tragisch ongeval

De World Fighting Federation maakte op haar Facebook bekend dat MMA-vechter Vince Arredondo woensdag omgekomen is door een tragisch ongeval.

Arredondo kwam om door een ongeluk met het voertuig welke hij bestuurde, detail zijn niet vrijgegeven. De veelbelovende vechter stond 26 juli nog in de ring tijdens het LFA 72 MMA event.

Geliefd persoon

De LFA organisatie meldt dan ook: “Vince Arredondo heeft het LFA72event afgetrapt in een van de beste gevechten van het jaar. Het was een eer om je te laten vechten in de LFA Octagon. Onze diepste deelneming gaat uit naar uw familie, vrienden en geliefden. “

Ook AZ MMA is zeer geschokt over de dood van Arredondo: “Vince Arredondo stapte 3 keer in de WFF-kooi in zijn MMA-carrière. Hij was een respectvolle en geweldige man om mee te werken. Onze gedachten en gebeden zijn bij zijn familie, vrienden en teamgenoten. RUST IN VREDE

Bekijk ook

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.

Bellator MMA tekent oud rugby-international James Haskell

Bellator MMA tekent oud rugby-international James Haskell