Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Rory MacDonald: ‘Ik ben de moordlust kwijt’

MMA-vechter Rory MacDonald: ‘Ik ben de moordlust kwijt’

Rory MacDonald’s deelname aan wrede oorlogen in de kooi loopt mogelijk ten einde.

MacDonald stelde zijn toekomt als MMA-vechter ter discussie in een interview na zij gevecht op Bellator 220 zaterdagavond. De Canadees stapte in 2017 over naar Bellator en won de weltergewichttitel in zijn tweede gevecht voor de organisatie.

MacDonald faalde in zijn poging om de middengewicht titel aan zijn verzameling toe te voegen in zijn terugkeer naar 170lbs dit weekend, hij vertelde dat God tijdens het gevecht met hem sprak en zijn mentaliteit veranderde.

God sprak met mij

“Ik heb de moordenaar niet meer in huis”, zei MacDonald in zijn interview na het gevecht. “Het is echt moeilijk uit te leggen, ik aarzel een beetje, ik weet niet wat ik moet zeggen, het was niet mijn beste prestatie.”. God heeft me de laatste tijd echt aangesproken, hij heeft mijn geest veranderd, mijn hart veranderd,” vervolgde MacDonald.

“Er is een bepaalde ‘drive’ voor nodig om hier aan mee te doen en iemand pijn te doen. Ik weet gewoon niet of ik dezelfde drive heb om mensen pijn te doen. Ik weet niet wat het is. Het is verwarrend. Maar ik weet dat de Heer iets voor mij in petto heeft, hij sprak hier vanavond tot mij, het is een ander gevoel. “

Bekijk ook

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.

REGIO NIEUWS UITGELICHT