MMA-vechter Reinier de Ridder gaat voor de ONE FC titel Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Reinier de Ridder gaat voor de ONE FC titel

MMA-vechter Reinier de Ridder gaat voor de ONE FC titel
MMA-vechter Reinier de Ridder gaat voor de ONE FC titel

Reinier de Ridder boekte zichzelf vrijdag een ONE middengewicht titel gevecht met zijn overwinning op de Braziliaan Leandro Ataides.

Op "ONE Championship 108: Warrior's Code" op vrijdag in Jakarta, Indonesië had de ongeslagen De Ridder een flinke kluif aan Ataides. Toch breidde de Nederlander zijn perfecte professionele record uit na drie bloedige, zwaarbevochten rondes tegen de voormalige Braziliaanse jiu-jitsu-wereldkampioen.

Kom maar op

Met de winst tegen Ataides verdiende De Ridder een kans op een titel gevecht tegen twee- divisiekampioen Aung La N Sang. Deze liet voorafgaand aan de wedstrijd via een video weten beide vechters geluk te wensen en af te wachten tegen wie hij de strijd aan zal gaan.

Aan het idee van de partij liet de Nederlander zich horen: “Aung La! Ben je er klaar voor? 'Vroeg hij. “Je kiest de plaats, je kiest de tijd, je kiest de datum. Je verdient het. Maar laat die titel nog even shinen, want ik kom ervoor! "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws