Bekende MMA-vechter geeft zichzelf aan en krijgt 6 maanden schorsing MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bekende MMA-vechter geeft zichzelf aan en krijgt 6 maanden schorsing

Bekende MMA-vechter geeft zichzelf aan en krijgt 6 maanden schorsing

Raquel Pennington accepteert een USADA-schorsing van zes maanden nadat zichzelf aangaf voor een dopingovertreding. De vechter meldde zelf het gebruik van de verboden stoffen 7-keto-DHEA en AOD-9064.

Voormalig UFC-titelkandidaat Raquel Pennington is zes maanden geschorst door het Amerikaanse antidopingagentschap USADA. Volgens USADA-functionarissen, meldde Pennington dat ze op 17 november 2020. Een aantal verboden stoffen 7-keto-DHEA en AOD-9064 - had ingenomen.

Als resultaat werd Pennington getest door de USADA en de resultaten kwamen positief terug voor haar gebruik van 7-keto-DHEA. Beide stoffen zijn verboden voor atleten in het kader van het anti dopingprogramma van de UFC.

Gekregen van een arts

,,Pennington vertelde dat een arts haar 7-keto-DHEA en AOD-9064 had voorgeschreven en verstrekt. Om te helpen bij de behandeling van een medische aandoening", schreven USADA-functionarissen in een verklaring.

De schorsing is met terugwerkende kracht opgelegd. Op basis van de datum waarop Pennington zichzelf heeft gerapporteerd aan de USADA. Komt de vechter na 17 mei pas weer in aanmerking voor deelname.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/gabi-garcia-belooft-kayla-harrison-compleet-te-slopen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws