MMA-vechter bijna levend verbrand door infrarood sauna Nieuws
Nieuws

MMA-vechter bijna levend verbrand door infrarood sauna

MMA-vechter bijna levend verbrand door infrarood sauna
MMA-vechter bijna levend verbrand door infrarood sauna

UFC vechter Rafael dos Anjos onthulde een bizar verhaal over het proberen gewicht te verliezen voor een wedstrijd

Dos Anjos onthult hoe zijn lichaam 'oververhit' raakte na een infraroodsauna-sessie voor zijn gevecht tegen Michael Chiesa op UFC Fight Night: Blaydes vs. dos Santos op 25 januari dit jaar. Een van de grootste tegenstanders van Rafael dos Anjos gedurende zijn hele carrière is zijn strijd tegen zijn gewicht.

Anders dan anders

Onlangs sprak de 35-jarige Braziliaanse vechter over zijn recente ongeluk met een infraroodsauna terwijl hij zich voorbereidde op zijn gevecht tegen Chiesa in januari. 'Ik heb iets slechts gedaan om af te vallen. Ik besloot om de rest van mijn gewicht te verminderen, net als de rest van de acht pond die ik had, besloot ik om een ​​ander type sauna te doen, ”zei hij.

“Ik doe meestal aan lichaamsbeweging, maar ik besloot om een ​​infraroodsauna te gebruiken omdat ik een kleine sportschool naast het hotel in Raleigh, en ze hadden een infraroodsauna, en ik voelde me een beetje raar. "

Oververhit

"Het kostte me ongeveer 10 minuten om te gaan zweten, het kostte het me ongeveer 30 minuten. Tegen de tijd dat ik thuiskwam, dat was donderdagavond, voelde ik me oververhit.

"In de loop van de nacht voelde ik zoveel hoofdpijn en ik kon niet slapen", vervolgde hij. 'Ik was zo oververhit en ik moest direct na het wegen een ijsbad in, en mijn lichaam was oververhit en ik kwam er later achter dat deze infraroodsauna's je binnenstebuiten verwarmen. "

"Ze gaan midden in je cellen; ze verwarmen van binnen naar buiten. Ik sta zonder problemen vijf ronden te knokken, maar voor dat gevecht met Chiesa was ik na de eerste ronde zo goed als klaar. Ik had geen energie. Dat was best raar, en ik denk dat de infraroodsauna de reden was voor mijn verkies. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws