Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter op intensive care na vechtpartij met politie

MMA-vechter op intensive care na vechtpartij met politie

MMA-vechter Michael Nates werd opgenomen in een ziekenhuis in Miami en ligt op de intensive care nadat hij afgelopen zondag verzet bood tegen zijn arrestatie.

De moeder van Michael Nates zegt dat ze gelooft dat haar zoon een psychotische storing in het hoofd had, dit zegt zij tegen Local 10. “Het is heel triest dat we niet eens op de hoogte zijn gesteld door de politie. We kwamen erachter via een barmhartige Samaritaan, ‘zei Mitzi Nates.

De moeder van de vechter is woedend omdat zij pas op woensdag haar zoon in het ziekenhuis mocht bezoeken dat is vier dagen na zijn arrestatie, zij wist niet in welke toestand hij verkeerde. “Mijn zoon is geslagen. Hij heeft zware verwondingen. Hij verkeerd in kritieke toestand. Hij heeft een doorboorde long. Hij heeft overal blauwe plekken, ‘zei Mitzi Nates.

Niet normaal

Van Nates wordt gezegd dat hij zondag een 3-jarig meisje wilde ontvoeren, en haar vader flink mishandelde. De vader gaf een verklaring uit dat dit daadwerkelijk het geval was. Naar verluidt zou de politie gepast geweld hebben gebruikt toen Nates het pistool van een van de agenten probeerde af te pakken.

Op een video die hier te bekijken is, lijkt het alsof Nates gewoon meewerkt met de politie. De moeder van de MMA-vechter zet dan ook twijfels bij de lezing van justitie over de arrestatie van haar zoon.

Bekijk ook

Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin

Recent kwam naar buiten dat Justin Gaethje en Conor McGregor naar alle waarschijnlijkheid deze zomer ...

Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251

Alex Volkanovski claimde afgelopen december

📷 | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten

Karolina Kowalkiewicz geeft een update over blessures