Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter op intensive care na vechtpartij met politie

MMA-vechter op intensive care na vechtpartij met politie

MMA-vechter Michael Nates werd opgenomen in een ziekenhuis in Miami en ligt op de intensive care nadat hij afgelopen zondag verzet bood tegen zijn arrestatie.

De moeder van Michael Nates zegt dat ze gelooft dat haar zoon een psychotische storing in het hoofd had, dit zegt zij tegen Local 10. “Het is heel triest dat we niet eens op de hoogte zijn gesteld door de politie. We kwamen erachter via een barmhartige Samaritaan, ‘zei Mitzi Nates.

De moeder van de vechter is woedend omdat zij pas op woensdag haar zoon in het ziekenhuis mocht bezoeken dat is vier dagen na zijn arrestatie, zij wist niet in welke toestand hij verkeerde. “Mijn zoon is geslagen. Hij heeft zware verwondingen. Hij verkeerd in kritieke toestand. Hij heeft een doorboorde long. Hij heeft overal blauwe plekken, ‘zei Mitzi Nates.

Niet normaal

Van Nates wordt gezegd dat hij zondag een 3-jarig meisje wilde ontvoeren, en haar vader flink mishandelde. De vader gaf een verklaring uit dat dit daadwerkelijk het geval was. Naar verluidt zou de politie gepast geweld hebben gebruikt toen Nates het pistool van een van de agenten probeerde af te pakken.

Op een video die hier te bekijken is, lijkt het alsof Nates gewoon meewerkt met de politie. De moeder van de MMA-vechter zet dan ook twijfels bij de lezing van justitie over de arrestatie van haar zoon.

Bekijk ook

PRESIDENT KADYROV: Tsjetsjenië als locatie UFC 249 Khabib vs Tony

Ramzan Kadyroy (R) in een sparringsessie met Alex Emalianenko (L) Als het aan de Tsjetsjeense ...

UFC 251 titelgevecht Valentina Shevchenko vs Joanne Calderwood afgelast

Joanne Calderwood zegt dat haar UFC 251 titelgevecht met kampioen Valentina Shevchenko, gepland voor 6 ...

UFC vechters bieden aan om gratis te vechten op UFC 249

UFC vechters Colby Covington en Tyron Woodley zijn bereid om te vechten in het UFC ...