KRAK: Gruwelijke botbreuk bij MMA-vechter (video) Nieuws
Nieuws

KRAK: Gruwelijke botbreuk bij MMA-vechter (video)

KRAK: Gruwelijke botbreuk bij MMA-vechter (video)
KRAK: Gruwelijke botbreuk bij MMA-vechter (video)

Heftige blessures in de vechtsport komen wel eens voor, botbreuken zijn er daar een van en het ziet er meestal schokkend uit.

Zo ook de armbreuk die MMA-vechter Salvador Becerra afgelopen vrijdag leed, in zijn gevecht tegen Milko Tucto tijdens Combate Americas 53: Copa Combate 2019 in Lima, Peru.

De inleiding naar de breuk begon met Tucto die Becerra tegen de kooi drukt. Van daaruit schakelde Tucto naar achteren en begon een poging om los te komen. Becerra tilde Becerra boven zijn hoofd en liet Becerra opzij vallen.

Door merg en been

Dat is toen de kritieke fout optrad. Becerra stak zijn arm uit om de actie te stoppen. Zijn arm kromde zich onder het lichaamsgewicht van Tucto en boog voorover op een manier dat armen niet horen te buigen.

ZIE OOK >> Badr Hari verliest wederom door blessure van Rico Verhoeven

Becerra schreeuwde het uit van pijn. De scheidsrechter zag zwaaide het gevecht af vanwege de actie, het was duidelijk dat er niet verder gevochten kon worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws