MMA-vechter mept tegenstander knock-out na delen pizza MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter mept tegenstander knock-out na delen pizza

MMA-vechter mept tegenstander knock-out na delen pizza
MMA-vechter mept tegenstander knock-out na delen pizza

Hij deelde graag een stukje pizza met zijn tegenstander, MMA-vechter Sean O'Connell. Maar daarna sloeg hij deze net zo makkelijk knock-out.

Sean O'Connell stond bekend om zijn grappige acties bij de wegingen voor een wedstrijd. Zo ook in wedstrijd tegen Ronny Markus. Na het het op gewicht bevonden te zijn toverde O'Connell een pizza met extra dikke bodem naar boven.

Breed lachend bood hij Markus een dikke punt aan. Deze accepteerde en beide vechters omarmde elkaar. Daarna respect tonend en elkaar het beste wensen voor de wedstrijd. Echter liep deze voor Markus af met een korte slaap momentje op het canvas.

Gelijk gestopt

Markus ging bruut knock-out. Dit was slechts een voorbeeld van hoe O'Connell zijn tegenstanders gerust stelde maar daarna genadeloos afstrafte in de MMA-kooi. Maar zijn grootste slag kwam nog in 2019. Toen O'Connell voor het laatst de ring instapte bij de PFL organisatie.

Dit bericht bekijken op Instagram

@realocsports

Een bericht gedeeld door Professional Fighters League (@pflmma) op

Dit zou de meest beladen wedstrijd ooit voor hem worden. Er stond maar liefst 1 miljoen dollar op het spel. U raadt het al, na een komische weging ging de knop om bij O'Connell en sloopte hij zijn tegenstander. De 1 miljoen was voor hem, overigens ging hij gelijk met pensioen een beter eind aan een MMA-carrière kun je haast niet bedenken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws