MMA-vechter wurgt been scheidsrechter (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter wurgt been scheidsrechter (video)

MMA-vechter wurgt been scheidsrechter (video)
MMA-vechter wurgt been scheidsrechter (video)

Tijdens het ONE Championship event A New Tomorrow welke vrijdag gehouden werd in Bangkok Thailand, waren de fans getuigen van een wel heel opmerkelijk gevecht.

In het hoofdgevecht was ONE Flyweight Muay Thai-wereldkampioen Rodtang Jitmuangnon gepland te vechten tegen Jonathan Haggerty, die vastbesloten is de titel die hij in 2019 aan de Thaise superster heeft verloren, terug te veroveren.

Been gewurgd

Maar terwijl de fans uitkeken naar het gevecht tussen beide vechters stond er op de vechtkaart een clash tussen Ma Jia Wen en Shinechagtga Zoltsetseg. In het MMA gevecht ontstond er wat commotie toen er van overtuigd was zijn tegenstander in een stevige wurggreep te hebben.

Echter was het de scheidsrechter wiens been bijna in slaapstand werd gebracht door Ma Jia We. Shinechagtga Zoltsetseg kwam uiteindelijk als winnaar uit de wedstrijd, maar de scheidsrechter en zijn been zal de partij nog lang herinneren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws