MMA-vechter loopt vreemde blessure op tijdens val in gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter loopt vreemde blessure op tijdens val in gevecht

MMA-vechter loopt vreemde blessure op tijdens val in gevecht

Als vechter is Mauricio "Shogun" Rua wel wat gewend. Toch heeft zijn partij tegen Paul Craig in hun herkansing bij UFC 255. Flink wat sporen achtergelaten bij de Braziliaan. Rua die er alles aan deed om te winnen. En zelfs de 'olie peil' techniek inzette. Waarbij hij zijn vingers in de kont van Graig stak. Liep toch weg met een verlies.

Even nadenken

Geruchten gingen na de wedstrijd dat UFC-president Dana White de Braziliaan liever zou zien vertrekken. Later bleek dit niet waar te zijn. Voorlopig gaf Rua alleen de indicatie dat hij tijd met zijn gezin zal doorbrengen en zal “nadenken” over zijn carrière.

Ook doet de vechter uit de doeken water zaterdag gebeurde. ,,Helaas ging het niet zoals ik gisteravond had gewild. En dit is een onderdeel van onze sport. Ik liep een blessure op aan mijn elleboog toen ik voor het eerst werd neergehaald. Maar dit is geen excuus. Omdat het deel uitmaakt van vechten en het geen enkele verdienste van mijn tegenstander wegneemt, ”schreef Rua.

Bedankt

,,De carrière van een atleet bestaat niet alleen uit glorie en godzijdank ben ik al vele malen gezegend met de beloning van de overwinning. Dankzij veel opofferingen en inspanningen. Zodat alleen degenen die onze dagelijkse routine naleven echt weten wat we doormaken."

Ook dankte Rua zijn fans voor hun jarenlange steun. ,,Ik wil alle geweldige steun van jullie bedanken, zoals altijd", schreef Rua. ,,Ik ben gezegend dat ik dit al 18 jaar mag doen, en hier in 2020 zijn jullie de grote motivatie die ik met me meedraag."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws