MMA-vechter krijgt eremedaille voor 56 seconden knock-out (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter krijgt eremedaille voor 56 seconden knock-out (video)

MMA-vechter krijgt eremedaille voor 56 seconden knock-out (video)

India en Pakistan vechten ware oorlog uit, vechter krijgt eremedaille

De verhoudingen tussen India en Pakistan staan al jaren op gespannen voet. Schermutselingen aan de grens zijn veel voorkomend. Maar ook in de sport vecht men de geschillen uit.

Waar sport hoort te verbroederen denken ze daar in India en Pakistan klaarblijkelijk anders over. Beide landen pakken elke gelegenheid aan om elkaar af te troeven. En vechten zelfs de oorlog uit tijdens sport evenementen. Zo ook in de MMA-sport.

Ahmed Mujtaba die de Indiase Rahul Raju versloeg vorige week tijdens ONE Championship Unbreakable. Wordt geëerd door het leger van zijn land. Het lukte Mujtaba om zijn tegenstander binnen 56 seconden te verslaan.

Trots

Reden om de Pakistani van een leger eremedaille te voorzien. Hij kreeg het eremetaal uit handen van generaal-majoor Babar Iftikhar. Mujtaba toog vol trots naar twitter waar hij het heugelijke feit poste.

,,Ik voel me nederig door de aanmoediging en steun. Ik verzoek onze jongeren om vertrouwen te hebben in Allah. En de principes van hard werken en toewijding te volgen”, twitterde Mujtaba.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page