Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA Vechter knokt door ondanks freaky blessure

MMA Vechter knokt door ondanks freaky blessure

Dat soms wilskracht en doorzetting vermogen pijn overwint, bewees Chad Hepburn dit weekend tijdens het EFC 75 MMA event. Hij wist ondanks een gebroken teen toch door te vechten.

Het EFC event wat gehouden werd in Kaapstad afgelopen zaterdag 3 november had een aantal interessante partijen op de rol staan. De EFC toernooien bevatten vaak vechters met Nederlands klinkende namen echter zijn het Zuid Afrikanen met roots in ons land. De hoofdpartij was gepland tussen Nkazimulo Zulu en Gary Joshua, waarvan laatstgenoemde het moest afleggen in ronde vijf.

Door knokken

Maar de meest opvallende wedstrijd was wel die tussen Serge Kasanda en Chad Hepburn. De partij stond dan wel op de onderkaart van het event maar viel op door de blessure die Hepburn opliep tijdens het gevecht. Hepburn liep naar verluidt de blessure al op in de eerste ronde van het gevecht, maar knokte gestaag door.

De dokter stopte het gevecht dan ook meteen toen bleek dat de teen van Hepburn niet geheel recht meer stond. Wellicht niet de meest spannende partij van de avond maar wel de opvallendste.

Bekijk ook

UFC China: Dana White zet de aanval in op ONE Championship

Officials kondigden maandag aan dat de UFC haar Fight Night 157 zal houden in China op 31 augustus.

VIDEO: MMA-vechter Mellony Geugjes knokt zich door 1ste EFC wedstrijd

De Nederlandse MMA-vechter Mellony Geugjes vertrok recentelijk naar Zuid Afrika om mee te doen aan “The Fighter”.

UFC 240: Cris Cyborg accepteert uitdaging Felicia Spencer

De voormalige UFC-vedergewichtkampioen Cris Cyborg is sinds december 2018 niet meer in actie geweest.

REGIO NIEUWS UITGELICHT