Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA Vechter knokt door ondanks freaky blessure

MMA Vechter knokt door ondanks freaky blessure

Dat soms wilskracht en doorzetting vermogen pijn overwint, bewees Chad Hepburn dit weekend tijdens het EFC 75 MMA event. Hij wist ondanks een gebroken teen toch door te vechten.

Het EFC event wat gehouden werd in Kaapstad afgelopen zaterdag 3 november had een aantal interessante partijen op de rol staan. De EFC toernooien bevatten vaak vechters met Nederlands klinkende namen echter zijn het Zuid Afrikanen met roots in ons land. De hoofdpartij was gepland tussen Nkazimulo Zulu en Gary Joshua, waarvan laatstgenoemde het moest afleggen in ronde vijf.

Door knokken

Maar de meest opvallende wedstrijd was wel die tussen Serge Kasanda en Chad Hepburn. De partij stond dan wel op de onderkaart van het event maar viel op door de blessure die Hepburn opliep tijdens het gevecht. Hepburn liep naar verluidt de blessure al op in de eerste ronde van het gevecht, maar knokte gestaag door.

De dokter stopte het gevecht dan ook meteen toen bleek dat de teen van Hepburn niet geheel recht meer stond. Wellicht niet de meest spannende partij van de avond maar wel de opvallendste.

Bekijk ook

Bellator 216: Michael Page pakt winst op Paul Daley (video)

Bellator 216: Michael Page pakt winst op Paul Daley (video)

Michael “Venom” pagina werd afgelopen nacht geconfronteerd met Paul Daley. Page, is een voormalige Strikeforce ...

Wraak: Cro Cop zegeviert tijdens Bellator debuut

Het beest is terug, Mirko Cro Cop. Afgelopen nacht stond hij tegenover Roy Nelson in ...

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...