MMA Vechter knokt door ondanks freaky blessure Nieuws
Nieuws

MMA Vechter knokt door ondanks freaky blessure

MMA Vechter knokt door ondanks freaky blessure

Het EFC event wat gehouden werd in Kaapstad afgelopen zaterdag 3 november had een aantal interessante partijen op de rol staan. De EFC toernooien bevatten vaak vechters met Nederlands klinkende namen echter zijn het Zuid Afrikanen met roots in ons land. De hoofdpartij was gepland tussen Nkazimulo Zulu en Gary Joshua, waarvan laatstgenoemde het moest afleggen in ronde vijf.

Door knokken

Maar de meest opvallende wedstrijd was wel die tussen Serge Kasanda en Chad Hepburn. De partij stond dan wel op de onderkaart van het event maar viel op door de blessure die Hepburn opliep tijdens het gevecht. Hepburn liep naar verluidt de blessure al op in de eerste ronde van het gevecht, maar knokte gestaag door.

De dokter stopte het gevecht dan ook meteen toen bleek dat de teen van Hepburn niet geheel recht meer stond. Wellicht niet de meest spannende partij van de avond maar wel de opvallendste.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws