MMA-vechter verliest oor tijdens bloederig gevecht (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter verliest oor tijdens bloederig gevecht (video)

MMA-vechter verliest oor tijdens bloederig gevecht (video)

Bloed hoort bij een hevige knokpartij in de MMA-kooi, vaak levert het schokkende beelden op, vooral als het om losse lichaamsdelen gaat.

Zo ook in het gevecht vrijdag tijdens Taura MMA 10 in Rio de Janeiro, Brazilië tussen Ary Farias en Johnny Campbell. Farias, tweevoudig jiu-jitsu-wereldkampioen, bracht Campbell vroeg uit balans kreeg deze snel op zijn rug en haalde uit met een elleboog die het linkeroor van zijn tegenstander vernietigde.

Echte horror show

Het bloed spatte over de mat van de kooi en Farias zat onder het bloed van Campbell die door de adrenaline niet doorhad dat zijn oor op half elf hing. Campbell keek dan ook verbaasd toen de scheidsrechter tussenbeide kwam en het gevecht stopte.

Het gevecht tussen Farias duurde dan ook niet lang en Campbell zag de interim titel aan zich voorbij gaan. Farias claimde deze met zijn overwinning. Voor Campbell eindigde het gevecht acht dagen voor Halloween in een regelrechte horrorshow.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page