MMA-vechter verliest oor tijdens bloederig gevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter verliest oor tijdens bloederig gevecht (video)

MMA-vechter verliest oor tijdens bloederig gevecht (video)

Bloed hoort bij een hevige knokpartij in de MMA-kooi, vaak levert het schokkende beelden op, vooral als het om losse lichaamsdelen gaat.

Zo ook in het gevecht vrijdag tijdens Taura MMA 10 in Rio de Janeiro, Brazilië tussen Ary Farias en Johnny Campbell. Farias, tweevoudig jiu-jitsu-wereldkampioen, bracht Campbell vroeg uit balans kreeg deze snel op zijn rug en haalde uit met een elleboog die het linkeroor van zijn tegenstander vernietigde.

Echte horror show

Het bloed spatte over de mat van de kooi en Farias zat onder het bloed van Campbell die door de adrenaline niet doorhad dat zijn oor op half elf hing. Campbell keek dan ook verbaasd toen de scheidsrechter tussenbeide kwam en het gevecht stopte.

Het gevecht tussen Farias duurde dan ook niet lang en Campbell zag de interim titel aan zich voorbij gaan. Farias claimde deze met zijn overwinning. Voor Campbell eindigde het gevecht acht dagen voor Halloween in een regelrechte horrorshow.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws