Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bekende MMA-vechter krijgt stevige schorsing: ‘ik weet van niks’

Bekende MMA-vechter krijgt stevige schorsing: ‘ik weet van niks’

USADA, die de vechters van de UFC op regelmatige basis controleert. Heeft UFC-weltergewicht Jesse Ronson een schorsing van 20 maanden opgelegd. De vechter zegt onschuldig te zijn.

De USADA toont geen genade voor UFC-weltergewicht Jesse Ronson. Na een positieve test op een verboden stof. Heeft hij een zware schoring moeten slikken. De echter bracht zelf het nieuws naar buiten via social media.

“Het is met grote verbazing en verdriet dat ik u moet meedelen dat ik een schorsing heb ontvangen van USADA. Voor de detectie van een verboden stof in mijn monster die aan hen is verstrekt tijdens een test buiten de wedstrijd”, schreef Ronson.

Ik weet van niks

Ronson claimt dat een besmet voeding supplement de reden is dat hij positief testte. “USADA heeft de afgelopen weken met mij samengewerkt om de reden voor mijn mislukte test te vinden. Aangezien zij (USADA) samen met mij en mijn team geloven. Dat het afkomstig is van een besmet supplement.”

De schorsing gaat Ronson niet in de koude kleren zitten: “Dit heeft mijn wereld op zijn kop gezet, want het is een schorsing van 20 maanden. Ik heb niet veel geslapen en mijn maag draaide om. Omdat ik nooit willens en wetens een verboden middel zou nemen”, aldus Ronson.

Bekijk ook

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. ...

Zak aardappelen reden ontslag UFC’er Ottman Azaitar

Ottman Azaitar riskeerde veel voor een zak met piepers, zegt zijn manager. Azaitar werd ontslagen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page