GESLOOPT: MMA-vechter wint moet met spoed naar ziekenhuis
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GESLOOPT: MMA-vechter wint moet met spoed naar ziekenhuis

GESLOOPT: MMA-vechter wint moet met spoed naar ziekenhuis

Bellator 250 zal voor altijd bij MMA-vechter Jake Hager in zijn geheugen staan gegrift. Hij won maar was totaal gesloopt.

Een hard bevochten overwinning mogen we gerust de winst van Jake Hager noemen op Brandon Calton tijdens Bellator 250 afgelopen nacht in The Mohegan Sun. Hager, die ongeslagen is als prof moest na de wedstrijd met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Hager, misschien beter bekend als Jack Swagger voor WWE-fans, staat nu 3-0-1 na de brute ontmoeting in de kooi. Zowel bij Hager als bij zijn tegenstander stroomde het bloed over hun gezichten na de afstraffende drie ronde zwaargewicht clash.

Flink gesloopt

Aan het einde van de tweede ronde deelde Calton een stevige stoot uit waardoor Hagers gebitsbeschermer pijn deed en hij hem onder het bloed uitspuugde. Hager had een enorme snee in wat leek op een gebroken neus. En de schade werd erger omdat hij ook een akelige snee onder zijn linkeroog had.

Hoewel Hager als winnaar zijn hand opstak, werd hij na het gevecht naar het ziekenhuis gebracht. “Jake Hager zal naar het ziekenhuis worden vervoerd voor verwondingen opgelopen tijdens zijn Bellator 250 gevecht en zal niet met de media praten,” zo werd medegedeeld. Wat de ernst van de verwondingen is werd niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page