GESLOOPT: MMA-vechter wint moet met spoed naar ziekenhuis MMA Nieuws
MMA Nieuws

GESLOOPT: MMA-vechter wint moet met spoed naar ziekenhuis

GESLOOPT: MMA-vechter wint moet met spoed naar ziekenhuis

Een hard bevochten overwinning mogen we gerust de winst van Jake Hager noemen op Brandon Calton tijdens Bellator 250 afgelopen nacht in The Mohegan Sun. Hager, die ongeslagen is als prof moest na de wedstrijd met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Hager, misschien beter bekend als Jack Swagger voor WWE-fans, staat nu 3-0-1 na de brute ontmoeting in de kooi. Zowel bij Hager als bij zijn tegenstander stroomde het bloed over hun gezichten na de afstraffende drie ronde zwaargewicht clash.

Flink gesloopt

Aan het einde van de tweede ronde deelde Calton een stevige stoot uit waardoor Hagers gebitsbeschermer pijn deed en hij hem onder het bloed uitspuugde. Hager had een enorme snee in wat leek op een gebroken neus. En de schade werd erger omdat hij ook een akelige snee onder zijn linkeroog had.

Hoewel Hager als winnaar zijn hand opstak, werd hij na het gevecht naar het ziekenhuis gebracht. "Jake Hager zal naar het ziekenhuis worden vervoerd voor verwondingen opgelopen tijdens zijn Bellator 250 gevecht en zal niet met de media praten," zo werd medegedeeld. Wat de ernst van de verwondingen is werd niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws