MMA-vechter heeft nog een appeltje te schillen met Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter heeft nog een appeltje te schillen met Conor McGregor

MMA-vechter heeft nog een appeltje te schillen met Conor McGregor
MMA-vechter heeft nog een appeltje te schillen met Conor McGregor

Rafael dos Anjos heeft nog steeds onafgemaakte zaken met Conor McGregor.De vechter probeert zichzelf 'opnieuw uit te vinden' op lichtgewicht aanstaande zaterdag.

Voormalig UFC-kampioen Rafael dos Anjos keert zaterdagavond voor het eerst in bijna exact vier jaar terug naar de lichtgewicht divisie. Zijn gevecht om de lichtgewicht titel tegen McGregor in maart 2016 tijdens UFC 196 werd geannuleerd. Sindsdien is de Braziliaan de Ier niet vergeten en heeft hem nog in het vizier.

''Ik zag dat Conor interesse had om in Brazilië te vechten. Wij waren de vorige keer dichtbij een gevecht. In 2016 zouden we vechten voor de Lightweight titel,' zei Dos Anjos in 2019. "Beide zijn we 3-2 in onze laatste vijf MMA-partijen, dus als hij wil dan zak ik naar Lichtgewicht.''

Ik wil Conor McGregor

Dos Anjos laat weten dat hij nog enkel tegenstanders wil die hem enthousiast maken en financieel aantrekkelijk zijn. Een nieuwe poging op een confrontatie met Conor McGregor is volgens RDA de moeite waard om terug te gaan naar de Lightweight divisie.

De lichtgewicht divisie ziet in januari UFC legende Conor McGregor terugkeren naar actie tegen Dustin Poirier. Dos Anjos heeft dus ook nog een appeltje te schillen met de Ierse vechter. Hij hoopt dat een winst zaterdag hem dichterbij een gevecht met McGregor brengt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws