Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Heather Hardy met de dood bedreigd

MMA-vechter Heather Hardy met de dood bedreigd

MMA-vechter Heather Hardy met de dood bedreigd

Tijdens de mediadag voor het Bellator 222 event afgelopen woensdag vertelde de MMA-vechter dat zij met de dood werd bedreigd.

In een interview met de website MMA-Junkie sprak Hardy openhartig over wat verspeelde na haar laatste MMA gevecht. Zij versloeg toen Ana Julaton via unanieme beslissing, maar dit werd haar niet in dank afgenomen zo blijkt.

Via social media kreeg de vechter na afloop dan ook veel doodsbedreigingen binnen. Zelf zegt zij hierover: ‘Ik moest mijn sociale media platleggen. Ik kreeg betere feedback over mijn rol in het gevecht Mijn tegenstander kwam er minder goed af dus vielen personen mij daar op aan, tot doodsbergingen aan toe. “

Met de dood bedreigd

“Alle fans haatten mij,” zei Hardy. ‘Ze stuurden me doodsbedreigingen. En toen besefte ik wat voordat ik een atleet ben, ik een artiest ben, een entertainer en als mensen het niet leuk vinden, maakt het niet uit. “

Hardy zal het opnemen tegen Taylor Turner tijdens Bellator 222, naar een ervaren MMA-vechter is Hardy ook een goede bokser en heeft een aantal titels in haar bezit. Maar eerst wil zij bewijzen dat MMA een spel is dat zij nog steeds beheerst door Tuner te verslaan.

Bekijk ook

UFC-wereldkampioen Henry Cejudo beland in ziekenhuis

De sinds kort UFC-wereldkampioen in twee gewichtklassen, Henry Cejudo is opgenomen in het ziekenhuis.

Rory MacDonald: 'ik wist dat ik het gevecht met Gegard Mousasi zou verliezen'

MMA-Kampioen Gegard Mousasi: ‘Ik maak Rafael Lovato Jr af’

Bellator MMA middengewicht kampioen Gegard Mousasi verdedigt zijn titel tegen ongeslagen Braziliaan Rafael Lovato Jr. tijdens Bellator London.

Viespeuk: MMA-trainer beschuldigd van sex met hond en meer

Een wel heel erg bizar geval van viespeukerij waar een MMA trainer bij betrokken is, houdt de gemoederen aardig bezig.