Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter en zijn vriendin aangeklaagd voor moord

MMA-vechter en zijn vriendin aangeklaagd voor moord

Ontsnapte van moord verdachte MMA-vechter opgepakt

Een MMA-vechter en zijn vriendin werden aangeklaagd wegens moord op twee mensen wiens lichamen werden gevonden in een ondiep graf in Oklahoma.

Cedric Marks, 44, en Maya Maxwell, 26 zijn de verdachten. Het echtpaar werd ook beschuldigd van het knoeien met bewijsmateriaal voor de dood van Michael Swearingin en Jenna Scott. Swearingin, 32 werd gewurgd en zijn dood werd als moord aangeduid, volgens een autopsie-rapport dat woensdag werd vrijgegeven.

LEES OOK: Klopjacht op ontsnapte MMA-vechter

Marks was onderdeel van klopjacht in februari toen hij ontsnapte uit een busje dat was gestopt bij een McDonald’s in Texas waarin hij uit Michigan werd vervoerd, waar hij eerder werd gearresteerd. Hij werd negen uur later gevonden en naar de gevangenis overgebracht.

Bij Bellator gevechten

Volgens de vechters database van Tapology was het laatste gevecht van Marks afgelopen september, dat hij won. Marks had een gevecht bij Bellator in 2010, welke hij verloor. Zijn algemene record staat op 31-27.

Marks heeft ontkend Scott, zijn ex-vriendin en Swearingin te hebben gedood. Ze werden begraven in Clearview, ongeveer 80 mijl ten oosten van Oklahoma City, op 15 januari.

Bekijk ook

📺 GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

Bellator MMA Dublin live te zien op TV

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

Valentina Shevchenko staat voor haar volgende vlieggewicht titelverdediging

SCHANDALIG: Jurylid liet UFC-vechter expres verliezen?

De uitslag van de hoofdwedstrijd tijdens