MMA-vechter krijgt verbod voor McGregor vs Cerrone gevecht Nieuws
Nieuws

MMA-vechter krijgt verbod voor McGregor vs Cerrone gevecht

MMA-vechter krijgt verbod voor McGregor vs Cerrone gevecht
MMA-vechter krijgt verbod voor McGregor vs Cerrone gevecht

Het ziet er naar uit dat Conor McGregor het tijdens zijn wedstrijd tegen Donald Cerrone met een coach minder moet doen.

MMA-vechter Dillon Danis is niet welkom in de hoek van McGregor tijdens UFC 246 aanstaande zaterdag 18 januari in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Danis die traint met McGregor en hem tijdens wedstrijden bijstaat als extra coach heeft nog een flinke boete openstaan.

Danis wordt geweerd vanwege zijn betrokkenheid bij de UFC 229 gevechten in de T-Mobile Arena tussen het team van McGregor en Khabib Nurmagomedov. Khabib sprong over het hek van de Octagon en viel Danis aan nadat hij bedreigingen had geuit aan het adres van Khabib.

Boete

De 26-jarige Danis kreeg een boete van $ 7.500 van de Nevada State Athletic Commission, maar moet het volledige bedrag nog betalen. Khabib, die McGregor in de vierde ronde van het UFC 229-hoofdevenement versloeg, kreeg een boete van $ 500.000 en werd negen maanden geschorst.

Volgens reporter Kevin Lole, is Danis de staat Nevada het bedrag van $ 7.500 verschuldigd, niet de atletische commissie. Hij mag niet werken in de hoek van McGregor totdat hij de boete betaalt, 'meldde Iole op Twitter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws