MMA-vechter Denise Kielholtz gaat in Londen voor de winst Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Denise Kielholtz gaat in Londen voor de winst

MMA-vechter Denise Kielholtz gaat in Londen voor de winst
MMA-vechter Denise Kielholtz gaat in Londen voor de winst

Denise Kielholtz zal tijdens Bellator Londen de beste versie van zichzelf ooit laten zien.

In een uitgebreid interview met de website Bloody Elbow verteld Kielholtz dat haar overstap naar Team Schrijber haar gaat helpen de winst te pakken tegen Bryony Tyrell. Beide dames staan zaterdag 22 juni tegenover elkaar in een uitverkocht SSE Arena in Webley.

In februari tekende de allround vechter een nieuw contract met Bellator, naast MMA is Kielholtz ook bekend om haar kickboks kwaliteiten, dit maakt haar een geducht tegenstander in de MMA-kooi.

Goede focus

Kielholtz vocht haar laatste wedstrijd tijdens Bellator 205, waar zij Veta Arteaga versloeg in haar grootste overwinning tot dan toe. Naast het kickboksen en MMA heeft Kielholtz een ruime judo ervaring wat haar helpt in haar gevechten.

Over haar overstap naar Team Schrijber zegt Keilholtz, "Met mijn nieuwe team voel ik me heel sterk en echt mentaal gefocust. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de overwinning zal behalen en mijn doel is om te winnen. Iedereen zal de beste versie van mezelf nog zien! "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws