? | MMA-vechter met coronavirus vocht in wereldtitel gevecht Nieuws
Nieuws

? | MMA-vechter met coronavirus vocht in wereldtitel gevecht

? | MMA-vechter met coronavirus vocht in wereldtitel gevecht

Hij wist dat hij het coronavirus onder de leden had maar ging toch een wereldtitel gevecht aan, Denis Buzukja.

Via Facebook onthuld Buzukja die in New York woont dat hij trainde en in februari een titelgevecht vocht terwijl hij besmet was met het coronavirus.

De van oorsprong Albanese MMA-vechter die onder andere 1 x vocht onder de vlag van Bellator, wist eind januari al dat hij besmet was met corona, door trainde en om de titel vocht tegen Tim Dooling op 21 februari tijdens Ring of Combat 71.

Nog nooit zo ziek geweest

'Ik was in januari erg ziek en word meestal niet snel ziek. Het gebeurde allemaal voor de titelrace en ik herinner me dat ik vier dagen in bed zat. Ik kon niet veel eten, omdat ik op was en het gevoel voor smaak kwijt was. Het was alsof ik modder in mijn mond stopte, zegt Buzukja.

"Ik kwam op het punt dat ik een zuurstofpomp nodig had omdat ik niet diep kon ademen. Ik had nooit gedacht dat ik zo ziek zou worden. God zegene jullie allemaal en ik hoop dat het goed met je gaat. Wij zijn New York ", schrijft Buzukja op" Facebook ".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws