Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Costello van Steenis ontvangt prestigieuze sportprijs

MMA-vechter Costello van Steenis ontvangt prestigieuze sportprijs

MMA-vechter Costello van Steenis ontvangt prestigieuze sportprijs
Foto: Twitter

Er lijkt steeds meer erkenning te komen voor de vechtsporters in Nederland. Steeds vaker vallen deze in de prijzen als het gaat om sportprijzen, zo ook MMA-vechter van MMA Vlaardingen, Costello van Steenis hij ontving gisteren de Vlaardingse sportprijs.

Van Steenis vecht bij de bekende Amerikaanse MMA-organisatie Bellator, waar hij op 25 mei vorig jaar Kevin Fryer met een technische knock-out versloeg.

Mede teamgenoot is wereldkampioen Gegard Mousasi (Kops Gym) die grote successen boekt bij Bellator. Ook van Steenis heeft de ambitie om wereldkampioen te worden bij Bellator.

Niet te verslaan

Tegen AD-Waterweg zegt hij dan ook de titel op een dag mee naar Vlaardingen te willen mee nemen. Op zich moet dit tot de mogelijkheden horen want van Steenis lijkt onverslaanbaar.

Van Steenis ontving de prijs voor de categorie ‘buitenlandse prestatie’, gerelateerd aan zijn gewonnen partij tegen Fryer.

Bekijk ook

Eenhandige MMA-vechter beloofd vuurwerk op Bellator 225

Na een afwezigheid van 10 maanden keerde lichtgewicht Nick Newell afgelopen mei terug met een eerste ronde overwinning op Antonio Castillo Jr. op CES 56.

Ben Askren vs. Demian Maia headliner UFC Singapore in oktober

Ben Askren zal op 26 oktober vechten tegen Demian Maia in de headliner van UFC Singapore.

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.