MMA-vechter Colby Covington dreigt UFC: "Ik maak jullie leven tot een hel" Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Colby Covington dreigt UFC: "Ik maak jullie leven tot een hel"

MMA-vechter Colby Covington dreigt UFC: "Ik maak jullie leven tot een hel"
MMA-vechter Colby Covington dreigt UFC: "Ik maak jullie leven tot een hel"

Hij is uit op wraak, voormalig UFC-kampioen kampioen weltergewicht Colby Covington. Zijn gevoelens komen voort uit het feit dat hij vindt recht te hebben op de weltergewicht titel.

Covington zweert nu het leven van de organisatie tot 'een levende hel' te maken als hij niet de titel krijgt die hem is beloofd. "We moeten er misschien voor naar de rechtbank stappen, want dit kan een rechtszaak worden.

De MMA-vechter Covington (14-1 MMA, 9-1 UFC) heeft nu acht maanden aan de zijlijn gezeten om te wachten op een kans tegen tegen UFC kampioen weltergewicht Tyron Woodley (19-3-1 MMA, 9-2-1 UFC).

Plaats verdienen

UFC-president Dana White kan niet garanderen, dat de 30-jarige Covington degene wordt die de uitdager wordt van de winnaar van het Woodley's titelgevecht vs. Kamaru Usman (14-1 MMA, 9-0 UFC) bij UFC 235. En zei dat hij zich eerst terug moet vechten naar de top.

Relaties tussen Covington en de UFC, die geweldig leek tijdens een bezoek aan het Witte Huis om Donald Trump te bezoeken, verzuurde nadat hij een gevecht met Usman had afgewezen zes weken van tevoren bij UFC op ESPN + 1.

Gezondheidsredenen

Covington weigerde een titelgevecht met Woodley bij UFC 228 vanwege een operatie aan zijn neus en zei dat UFC-artsen zich bewust waren van zijn toestand. Het laatste nieuws van White heeft Covington's overtuiging dat hij wordt genegeerd alleen maar versterkt.

"We gaan naar de rechtbank. Ik zal het een hel maken voor de UFC. Ik pik dit niet. Ze proberen mijn leven al een hel te maken. Het is belachelijk. Het klopt niet. "

Worstelen

Als het niet lukt om een ​​titelgevecht te krijgen, wil Covington een ontbinding van zijn contract, mogelijk om een ​​carrière als professionele worstelaar na te streven. Met zijn onbezonnen personage, denkt hij dat hij goed zou passen bij show worstel organisatie de WWE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws