MMA-vechter breekt neus maar ziet de lol er wel van in Nieuws
Nieuws

MMA-vechter breekt neus maar ziet de lol er wel van in

MMA-vechter breekt neus maar ziet de lol er wel van in
MMA-vechter breekt neus maar ziet de lol er wel van in

De Russische vechter Yana Kunitskaya poste een video van haar gebroken neus, die zij opliep na haar recente gevecht tijdens UFC Fight Night 146 tegen Marion Reneau.

In de video ligt zij op een ziekenhuisbed met een gezichtsmasker en maakte nonchalante grapjes over haar neus met haar coach, Ray Sefo.

In haar Instagram-verhalen zei ze ook dat ze naar Las Vegas gaat, waar haar neus in no time zal worden hersteld en beter dan ooit zal zijn. De Instagram-volgers van de vechter spraken hun steun uit.

Aanhouder wint

Haar ongelooflijke vechtvaardigheden en het doorzettingsvermogen werden onderstreept die haar in staat stelden te volharden tot het einde van de laatste ronde, ondanks haar verwondingen.

Veel gebruikers van sociale media merkten op dat de Russische vechter blij moet zijn met zo'n geweldige coach, die in staat is om haar te ondersteunen na een heftig gevecht met een grap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws