MMA-vechter breekt hand, knokt door en slaat tegenstander knock-out (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter breekt hand, knokt door en slaat tegenstander knock-out (video)

MMA-vechter breekt hand, knokt door en slaat tegenstander knock-out (video)

Cub Swanson onthult dat hij zijn hand brak, net voordat hij Daniel Pineda knock-out sloeg in Las Vegas afgelopen zaterdag.

UFC vedergewicht Cub Swanson zegt dat hij zijn hand brak, in de eerste ronde van zijn gevecht met Daniel Pineda afgelopen zaterdag. Swanson sloeg in de tweede ronde van UFC 256 Pineda naar dromenland.

Swanson was aangemerkt als de underdog voor het gevecht. De Amerikaan raakte vorig jaar geblesseerd aan zijn meniscus en had een lange herstelperiode achter zich. Er werd daardoor Pineda als de favoriet gezien.

Zware ronde

Na een zware eerste ronde waarin hij zware schade opliep aan zijn benen doordat Pineda deze bleef teisteren. Kwam Swanson terug in de tweede ronde en scoorde een prachtige knock-out overwinning.

Na de briljante knock-out overwinning op Pineda, ging Swanson naar sociale media om te onthullen dat hij zijn hand in de eerste ronde had gebroken.

Bekijk ook

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

A whole fight just happened at bath & body works 🤣🤣🤣🤣🤣 I’m dying pic.twitter.com/ocumzj8G9f— Genevieve ...

Vermoeide UFC-kampioen: ‘Laat die Nederlandse maar vechten’

Amanda Nunes de UFC-kampioen in twee gewichtklassen wil voorlopig rust. Afgelopen zaterdag verdedigde Nunes met succes haar vedergewicht titel tegen Megan Anderson.