MMA-vechter 'breekt arm' maar pakt toch wereldtitel Nieuws
Nieuws

MMA-vechter 'breekt arm' maar pakt toch wereldtitel

MMA-vechter 'breekt arm' maar pakt toch wereldtitel
MMA-vechter 'breekt arm' maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Raged UK MMA 10 welke gehouden werd in het Country Oasis Leisure Centre, Swindon, England, hadden heftig einde. Rees vocht tegen Paul Reed om de wereldtitel van de Raged UK organisatie.

Op twitter plaatste Reed na afloop van zijn gevecht met Reed een foto van zijn gebroken arm met het commentaar: "Ik heb gewonnen maar wel mijn arm gebroken. "

Adrenaline

Het gebeurt wel vaker dat er heftige blessures of zelf breuken voorkomen bij MMA-gevechten. Door de adrenaline hebben de vechters dit vaak volgens eigen zeggen niet altijd door.

ZIE OOK>> Conor McGregor onderhandelt met de UFC

Rees is een gelukkig man ondanks zijn gebroken arm neemt hij de titel mee naar huis. Zij grote droom is om ooit bij de Amerikaanse UFC te vechten: Mijn doel is het hoogste en dromen komen vaak uit, ik droom en ik doe, UFC ik kom er aan, zei Rees laatst in een interview.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws