Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter bijna onthoofd door brute knock-out (video)

MMA-vechter bijna onthoofd door brute knock-out (video)

Als je denkt alles wel te hebben gezien in de wereld van de knock-outs. Dan zal het gevecht van afgelopen nacht tussen Aaron Pico en John de Jesus je doen verbazen.

Met een rechterstoot die direct uit de hel leek te komen verraste Pico de ongelukkige De Jesus. De 24-jarige Pico leverde de monster KO af tijdens de tweede ronde. De stoot kwam zo hard aan dat het leek of hij De Jesus bijna onthoofde.

Record verbroken

Pico zette ook nog eens een record met zijn overwinning op De Jesus. Hij mag zich recordhouder noemen voor de meeste knock-outs in de Bellator vedergewicht divisie. Het gevecht tussen Pico en De Jesus welke plaatsvond tijdens Bellator 252 in de Mohegan Sun Arena, Uncasville ging na de knock-out gelijk viraal.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page