MMA-vechter beschuldigt tegenstander van spionage: 'Het is oorlog' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter beschuldigt tegenstander van spionage: ‘Het is oorlog’

MMA-vechter beschuldigt tegenstander van spionage: ‘Het is oorlog’

Archief foto

Antônio ‘Cara de Sapato’ en Brad Tavares leven op gespannen voet. De twee zouden aanvankelijk in maart van dit jaar tegen elkaar vechten. Maar is dat pas in 2021. En ze kunnen elkaars bloed wel drinken.

De vechters, die herstellen van operaties en die hen het hele jaar buiten competitie hebben gehouden. Zullen op 23 januari bij UFC 257 tegenover elkaar staan. Maar zelfs voordat ze elkaar ontmoetten, is de sfeer tussen de twee al flink bedorven.

Vuile streken

In een interview met de website ‘MMA Junkie’ beschuldigde Tavares zijn tegenstander van spionage. Volgens de Amerikaan vroeg ‘Cara de Sapato’ om informatie aan een trainingspartner van hem. Tavares koos ervoor om de naam van de betrokken persoon niet bekend te maken.

“Ik weet dat mijn tegenstander ging praten met iemand met wie ik train, met wie hij trainde, om wat voorkennis te krijgen. Ik lachte gewoon. Het lijkt me zwak als je dat doet. Het is oorlog”, zegt Tavares.

Tegenslag

De Amerikaan heeft het niet naar zijn zin in de UFC. Hij onderging een aantal tegenslagen op rij in de organisatie. Zo verloor hij van Israel Adesanya, huidig ​​kampioen van de divisie, in juli 2018. En tegen Edmen Shahbazyan in november 2019.

Antônio ‘Cara de Sapato’ neemt sinds 2014 deel aan de UFC. Na vijf opeenvolgende overwinningen te hebben behaald, heeft hij twee opeenvolgende verliezen moeten verwerken in zijn laatste twee optredens beide in 2019. In mei werd het middengewicht overtroffen door Ian Heinisch en in september verloor hij van Uriah Hall.

Bekijk ook

'Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!' Kampioen Arjan Bhullar onder druk gezet door ONE Championship

‘Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!’ Kampioen onder druk gezet door vechtsportbond

Ik denk dat hij bang is en hij koopt alle tijd

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page