MMA-vechter beschuldigt tegenstander van spionage: 'Het is oorlog' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter beschuldigt tegenstander van spionage: 'Het is oorlog'

MMA-vechter beschuldigt tegenstander van spionage: 'Het is oorlog'
MMA-vechter beschuldigt tegenstander van spionage: 'Het is oorlog'

Antônio 'Cara de Sapato' en Brad Tavares leven op gespannen voet. De twee zouden aanvankelijk in maart van dit jaar tegen elkaar vechten. Maar is dat pas in 2021. En ze kunnen elkaars bloed wel drinken.

De vechters, die herstellen van operaties en die hen het hele jaar buiten competitie hebben gehouden. Zullen op 23 januari bij UFC 257 tegenover elkaar staan. Maar zelfs voordat ze elkaar ontmoetten, is de sfeer tussen de twee al flink bedorven.

Vuile streken

In een interview met de website 'MMA Junkie' beschuldigde Tavares zijn tegenstander van spionage. Volgens de Amerikaan vroeg 'Cara de Sapato' om informatie aan een trainingspartner van hem. Tavares koos ervoor om de naam van de betrokken persoon niet bekend te maken.

“Ik weet dat mijn tegenstander ging praten met iemand met wie ik train, met wie hij trainde, om wat voorkennis te krijgen. Ik lachte gewoon. Het lijkt me zwak als je dat doet. Het is oorlog", zegt Tavares.

Tegenslag

De Amerikaan heeft het niet naar zijn zin in de UFC. Hij onderging een aantal tegenslagen op rij in de organisatie. Zo verloor hij van Israel Adesanya, huidig ​​kampioen van de divisie, in juli 2018. En tegen Edmen Shahbazyan in november 2019.

Antônio ‘Cara de Sapato’ neemt sinds 2014 deel aan de UFC. Na vijf opeenvolgende overwinningen te hebben behaald, heeft hij twee opeenvolgende verliezen moeten verwerken in zijn laatste twee optredens beide in 2019. In mei werd het middengewicht overtroffen door Ian Heinisch en in september verloor hij van Uriah Hall.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws