Bekende Prof MMA vechter opgepakt voor moord Nieuws
Nieuws

Bekende Prof MMA vechter opgepakt voor moord

Bekende Prof MMA vechter opgepakt voor moord
Bekende Prof MMA vechter opgepakt voor moord

De 33-jarige MMA-vechter Antonio Magno Lima Pereira, bekend als "Cricri", is maandag gearresteerd.

Pereira wordt verdacht van het vermoorden van de zakenman van Várzea Grande. Pereira die voor bekende organisaties vocht schoot de naar verluidt vermiste de zakenman dood. Volgens Olhardireto.com hadden de MMA vechter en de zakenman ruzie over een stuk land.

Grande was de voorzitter van ALPEMMAR welke toeziet op uitbating van mijnen. De ruzie tussen het slachtoffer en de verdachte ging over de exploitatie van een stuk grond in het bezit van Pereira. Het lichaam van Grande werd begraven gevonden nabij de locatie waar de ruzie over ging.

Gepakt

De verdachte is een bekend in de vechtsportwereld en heeft deelgenomen aan belangrijke gevechten in Brazilië, de Verenigde Staten en Japan. Na het plegen van de misdaad vluchtte Pereira naar Mato Grosso, met de mobiele telefoon van het slachtoffer. Met de telefoon zocht Pereira contact met de familie van het slachtoffer en vroeg hen geld te sturen.

Pereira deed zich voor als Grande en zei dat hij in de problemen zat en hulp nodig had. De familie vertrouwde het niet en lichtte de politie in die Pereira traceerde in Mato Grosso en hem daar arresteerde door de telefoon na te trekken. Pereira is voorgeleid bij de rechtbank en wacht zijn rechtszaak in de cel af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws