Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Amanda Nunes wil 3 miljoen van de UFC

MMA-vechter Amanda Nunes wil 3 miljoen van de UFC

Amanda Nunes (screenshot YouTube)

Als het aan Amanda Nunes ligt komt er geen rematch tussen haar en wereldkampioen Cris Cyborg, mits de UFC diep in de buidel tast.

Via diverse kanalen heeft de van oorsprong Braziliaanse MMA-vechter Cyborg, duidelijk gemaakt dat zij een herkansing wil tegen landgenote Nunes. De laatst echter lijkt niet erg bereidwillig om snel toe te happen, zij ziet liever eerst andere tegenstanders tegenover zich.

Bronnen melden dat Nunes alleen bereid zou zijn om opnieuw het gevecht aan te gaan tegen Cyborg als de UFC de organisatie waar beiden voor vechten haar $ 3 miljoen betaald. In hun laatste clash eind 2018 tijdens UFC 232 sloeg Nunes Cyborg knock-out, in wat wellicht de enige keer zal zijn dat zij tegenover elkaar stonden.

Geen zin

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de UFC bereid is Nunes een dergelijk groot bedrag zal betalen. Haar optreden tegen Rachel Pennington op UFC 224 is nog steeds de minst winstgevende geweest voor de organisaties als het aankomt op de pay per views inkomsten.

LEES MEER: Amanda Nunes vernedert Cris Cyborg

Als Nunes blijft weigeren om een rematch met Cyborg te doen, zal de UFC Cyborg een wedstrijd tegen Holly Holm aan te bieden. Mocht Cyborg dit niet zien zitten en een mogelijk tussentijds titelgevecht weigert met Holly, er een andere tegenstander wordt aangekondigd voor de binnenkort te verschijnen line-up van het UFC event in Augustus .

Bekijk ook

AUW: Geluid brekende knie in MMA-gevecht gaat door merg en been (video)

Dat vechtsporten soms vervelende blessures met zich mee kunnen brengen is geen geheim.

UFC: Gevecht Junior dos Santos vs. Francis Ngannou verplaatst

Junior dos Santos vs. Francis Ngannou stonden eerder gepland voor UFC 239.

Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring

Conor McGregor: ‘Oorlog met Khabib is nog lang niet over’

Hij ging eerder dit jaar met een zelf verklaard pensioen, Conor McGregor, echter speelt aartsvijand Khabib Nurmagomedov nog steeds door zijn hoofd.

REGIO NIEUWS UITGELICHT