Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Amanda Nunes wil 3 miljoen van de UFC

MMA-vechter Amanda Nunes wil 3 miljoen van de UFC

Amanda Nunes (screenshot YouTube)

Als het aan Amanda Nunes ligt komt er geen rematch tussen haar en wereldkampioen Cris Cyborg, mits de UFC diep in de buidel tast.

Via diverse kanalen heeft de van oorsprong Braziliaanse MMA-vechter Cyborg, duidelijk gemaakt dat zij een herkansing wil tegen landgenote Nunes. De laatst echter lijkt niet erg bereidwillig om snel toe te happen, zij ziet liever eerst andere tegenstanders tegenover zich.

Bronnen melden dat Nunes alleen bereid zou zijn om opnieuw het gevecht aan te gaan tegen Cyborg als de UFC de organisatie waar beiden voor vechten haar $ 3 miljoen betaald. In hun laatste clash eind 2018 tijdens UFC 232 sloeg Nunes Cyborg knock-out, in wat wellicht de enige keer zal zijn dat zij tegenover elkaar stonden.

Geen zin

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de UFC bereid is Nunes een dergelijk groot bedrag zal betalen. Haar optreden tegen Rachel Pennington op UFC 224 is nog steeds de minst winstgevende geweest voor de organisaties als het aankomt op de pay per views inkomsten.

LEES MEER: Amanda Nunes vernedert Cris Cyborg

Als Nunes blijft weigeren om een rematch met Cyborg te doen, zal de UFC Cyborg een wedstrijd tegen Holly Holm aan te bieden. Mocht Cyborg dit niet zien zitten en een mogelijk tussentijds titelgevecht weigert met Holly, er een andere tegenstander wordt aangekondigd voor de binnenkort te verschijnen line-up van het UFC event in Augustus .

Bekijk ook

UFC Nashville: Ninja knock-out van Pettis op Thompson

UFC Nashville: Ninja knock-out van Pettis op Thompson

Een waanzinnige knock-out in de hoofdwedstrijd tijdens UFC Nashville heeft de MMA-wereld doen schudden. Anthony ...

MMA-vechter opgepakt voor moordplan op ex-vrouw

MMA-vechter opgepakt voor moordplan op ex-vrouw

MMA-vechter en BJJ coach Nathan Homme werd in Wisconsin gearresteerd met spuiten, handboeien, kaarten, latexhandschoenen, ...

VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug!

Ziekte: deelname José Aldo aan UFC 237 Rio in gevaar

José Aldo die afgelopen week opgenomen werd in het ziekenhuis met een bacteriële infectie, loopt ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT