Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-promotor XFC betaald zijn vechters via een unieke beloningsstructuur

MMA-promotor XFC betaald zijn vechters via een unieke beloningsstructuur

MMA-promotor XFC beloont zijn vechters via een uniek beloningssysteem

De MMA-vechtsport organisatie XFC keert deze week terug naar Amerika. Maar met een unieke strategie om zijn vechters te stimuleren te vechten en bij de organisatie te blijven.

Elke vechter op de terugkomst show van vandaag in Atlanta, zal 1.000 aandelen van het vechtbedrijf ontvangen. Zo kondigde president Myron Molotky aan. De XFC biedt ook 10.000 aandelen aan prestatiebonussen aan voor het beste gevecht, submission en knock-out van de avond, samen met een contante bonus.

XFC keert terug in actie na een onderbreking van bijna vijf jaar. Met als kopstuk ex-UFC bantamgewicht Andre Soukhamthath tegen Guilherme Faria. Voormalige UFC-strogewichten Jessica Aguilar en Danielle Taylor ontmoeten elkaar in de voorlaatste wedstrijd.

Beursgenoteerd 

Tot 2013 hield XFC Amerikaanse shows en vocht daarna nog drie jaar door in Brazilië. De organisatie was gepland om afgelopen zomer opnieuw te starten. Dit werd kort vertraagd door de pandemie van het coronavirus. XFC heeft ongeveer 185 vechters onder contract.

De XFC organisatie zegt dat het momenteel de enige beursgenoteerde MMA-organisatie is. Molotky hoopt zijn vechters te motiveren om de groei van de XFC te versterken, door hen een financieel belang in het bedrijf te geven. Samen met hun normale vechters gage.

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page