MMA-promotor XFC betaald zijn vechters via een unieke beloningsstructuur MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-promotor XFC betaald zijn vechters via een unieke beloningsstructuur

MMA-promotor XFC betaald zijn vechters via een unieke beloningsstructuur

De MMA-vechtsport organisatie XFC keert deze week terug naar Amerika. Maar met een unieke strategie om zijn vechters te stimuleren te vechten en bij de organisatie te blijven.

Elke vechter op de terugkomst show van vandaag in Atlanta, zal 1.000 aandelen van het vechtbedrijf ontvangen. Zo kondigde president Myron Molotky aan. De XFC biedt ook 10.000 aandelen aan prestatiebonussen aan voor het beste gevecht, submission en knock-out van de avond, samen met een contante bonus.

XFC keert terug in actie na een onderbreking van bijna vijf jaar. Met als kopstuk ex-UFC bantamgewicht Andre Soukhamthath tegen Guilherme Faria. Voormalige UFC-strogewichten Jessica Aguilar en Danielle Taylor ontmoeten elkaar in de voorlaatste wedstrijd.

Beursgenoteerd

Tot 2013 hield XFC Amerikaanse shows en vocht daarna nog drie jaar door in Brazilië. De organisatie was gepland om afgelopen zomer opnieuw te starten. Dit werd kort vertraagd door de pandemie van het coronavirus. XFC heeft ongeveer 185 vechters onder contract.

De XFC organisatie zegt dat het momenteel de enige beursgenoteerde MMA-organisatie is. Molotky hoopt zijn vechters te motiveren om de groei van de XFC te versterken, door hen een financieel belang in het bedrijf te geven. Samen met hun normale vechters gage.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws