MMA-promotor XFC betaald zijn vechters via een unieke beloningsstructuur – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-promotor XFC betaald zijn vechters via een unieke beloningsstructuur

MMA-promotor XFC betaald zijn vechters via een unieke beloningsstructuur

MMA-promotor XFC beloont zijn vechters via een uniek beloningssysteem

De MMA-vechtsport organisatie XFC keert deze week terug naar Amerika. Maar met een unieke strategie om zijn vechters te stimuleren te vechten en bij de organisatie te blijven.

Elke vechter op de terugkomst show van vandaag in Atlanta, zal 1.000 aandelen van het vechtbedrijf ontvangen. Zo kondigde president Myron Molotky aan. De XFC biedt ook 10.000 aandelen aan prestatiebonussen aan voor het beste gevecht, submission en knock-out van de avond, samen met een contante bonus.

XFC keert terug in actie na een onderbreking van bijna vijf jaar. Met als kopstuk ex-UFC bantamgewicht Andre Soukhamthath tegen Guilherme Faria. Voormalige UFC-strogewichten Jessica Aguilar en Danielle Taylor ontmoeten elkaar in de voorlaatste wedstrijd.

Beursgenoteerd 

Tot 2013 hield XFC Amerikaanse shows en vocht daarna nog drie jaar door in Brazilië. De organisatie was gepland om afgelopen zomer opnieuw te starten. Dit werd kort vertraagd door de pandemie van het coronavirus. XFC heeft ongeveer 185 vechters onder contract.

De XFC organisatie zegt dat het momenteel de enige beursgenoteerde MMA-organisatie is. Molotky hoopt zijn vechters te motiveren om de groei van de XFC te versterken, door hen een financieel belang in het bedrijf te geven. Samen met hun normale vechters gage.

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page