Aantal top gevechten gepland voor groots MMA-event in Polen Nieuws
Nieuws

Aantal top gevechten gepland voor groots MMA-event in Polen

Aantal top gevechten gepland voor groots MMA-event in Polen
Aantal top gevechten gepland voor groots MMA-event in Polen

KSW begint 2020 en dit decennium met een enorme vechtkaart in Lodz, Polen in de Atlas Arena op 21 maart.

Eerder aangekondigd voor het KSW 53 evenement waren vijf keer 's werelds sterkste man Mariusz Pudzianowski (13-7), weltergewicht koning & KO-kunstenaar Roberto Soldic (17-3), en voormalig zwaargewicht kampioen Karol Bedorf (15-5).

Deze week werden echter de eerste drie gevechten voor het event onthuld. Ongeslagen Kroatische licht zwaargewicht Ivan Erslan (8-0) zal voormalige titel uitdager Przemyslaw Mysiala (23-10-1) ontmoeten in een zeer belangrijke wedstrijd in de KSW 205 pond divisie.

Spannende gevechten

Eerder in de week werden twee spannende gevechten aangekondigd om de kaart af te trappen. De keiharde Gracjan Szadzinski (8-3) is terug om zijn positie in de lichtgewicht divisie te bewijzen en zal het opnemen tegen Bartlomiej Kopera (9-5).

Albert Odzimkowski (11-4) het opneemt tegen de terugkerende Kamil Szymuszowski (17-) 6), een vechter die zijn KSW-carrière met 4-0 begon met overwinningen op David Zawada en Maciej Jewtuszko. KSW is een van de leidende MMA-organisaties in het voormalige Oostblok.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws