Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA Nieuws: Thiago Silva vs. Martin Zawada geboekt

MMA Nieuws: Thiago Silva vs. Martin Zawada geboekt

MMA Nieuws: Thiago Silva vs. Martin Zawada geboekt

Twee echte MMA-veteranen zullen het opnemen tegen elkaar tijdens KSW 49

De Braziliaan Thiago Silva (21-9) de Duitse Martin Zawada (28-15-1) ontmoeten elkaar op het KSW 49 event van 18 mei, welke gehouden wordt in de Ergo Arena in Gdansk, Polen.

LEES OOK > Thiago Silva te sterk voor James McSweeney

Thiago Silva een UFC-veteraan uit Brazilië is een van de meest erkende vechters in de wereld. De 36-jarige houdt carrière overwinningen op Matt Hamill, Keith Jardine, Houston Alexander en James Irvin, en heeft gevochten naast Alexander Gustafsson en Rashad Evan in de belangrijkste evenementen in de UFC.

Veel gewonnen

Hij maakte zijn KSW-debuut met een bloedige beslissing overwinning in oktober vorig jaar tegen veteraan James McSweeney op KSW 45 in Londen. Silva is een gevreesde vechter met veertien overwinningen die via TKO / KO komen en zal ernaar streven om nog een verwoestende finish aan die lijst toe te voegen op KSW 49.
 
Martin Zawada, is de broer van David Zawada, de 35-jarige is al meer dan zestien jaar professioneel aan het vechten en heeft gestreden tegen enkele van de grootste namen in de sport die uit Europa komen. Hij heeft een indrukwekkende achttien overwinningen die via TKO komen en zit zijn kans tegen Silva op 18 mei.

Bekijk ook

VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef

Hoewel het al weer een tijd geleden is

SMOESJES: UFC-vechter Colby Covington bijna vergiftigd?

Colby Covington vocht het grootste gevecht

UFC Scheidsrechter met de dood bedreigd na wedstrijd

In een interview