MMA Nieuws: Paddy Pimblett zegt af voor Cage Warriors 100 Nieuws
Nieuws

MMA Nieuws: Paddy Pimblett zegt af voor Cage Warriors 100

MMA Nieuws: Paddy Pimblett zegt af voor Cage Warriors 100
MMA Nieuws: Paddy Pimblett zegt af voor Cage Warriors 100

Paddy Pimblett heeft zich gedwongen terug getrokken uit Cage Warriors 100 wegens handletsel. Pimblett heeft aangekondigd dat een blessure hem heeft uitgesloten van zijn lichtgewicht krachtmeting met Donovan Desmae op Cage Warriors 100 op 8 december.

In een post op sociale media heeft Pimblett onthuld dat hij opnieuw moet worden geopereerd aan een terugkerende handblessure, waarvan hij hoopt dat die voor Kerstmis zal plaatsvinden.

"Ik moet teruggaan naar het ziekenhuis en dezelfde operatie aan mijn hand hebben die ik 4 maanden geleden had", vertelde de voormalige kampioen van Cage Warriors vedergewicht via zijn socialemediakanalen. "Het bot in mijn hand is weer verdwenen en het is een tweede [operatie] voor mij om dit te verhelpen. Ik hoop dat de operatie voor kerst wordt ingepland, zodat ik daar zo snel mogelijk weer terug kan komen. "

Hardnekkige blessure

Paddy The Baddy" detailleerde zijn worsteling met een handblessure die hij opliep tijdens zijn laatste optreden, een lichtgewicht titel-confrontatie met Soren Bak bij Cage Warriors 96, tijdens een recente verschijning op Eurobash.

"Ik kon niet worstelen voor dat gevecht, ik kon de gewichten niet opheffen voor dat gevecht. Men probeerde ervoor te zorgen dat mijn hand in orde was en ik weer kon vechten. Als ik me uit de show in de [Echo] Arena had teruggetrokken, zou de show zonder mij naar de klote zijn gegaan. Ik trok me niet terug, ik moest gewoon doorgaan, "zei Pimblett over zijn laatste optreden.

Wie de nieuwe tegenstander wordt van Donovan Desmae is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws