MMA Nieuws: 'Nederlander Reinier de Ridder tekent bij ONE Championship' Nieuws
Nieuws

MMA Nieuws: 'Nederlander Reinier de Ridder tekent bij ONE Championship'

MMA Nieuws: 'Nederlander Reinier de Ridder tekent bij ONE Championship'
MMA Nieuws: 'Nederlander Reinier de Ridder tekent bij ONE Championship'

ONE Championship heeft zijn middengewichtdivisie versterkt met de ondertekening van Reinier de Ridder. De ongeslagen Nederlander heeft bij EFC in Zuid-Afrika een succesvolle carrière, is Hit FC Middleweight Champion en lijkt een directe titelkandidaat te worden bij ONE.

De Nederlander heeft een achtergrond in Judo en BJJ en is 1.92m lang, waarmee hij een van de langste vechters in de middengewicht divisie is. Hij heeft een perfect professioneel record van 9-0 en zeven van die overwinningen zijn gekomen door middel van submissie.

De Ridder is niet het eerste ongeslagen middengewicht die met ONE Championship tekent. In tegenstelling tot de anderen hoopt hij zijn winst record intact te houden, iets wat Alexey Butorin, Vitaly Bigdash en Leandro Ataides allemaal niet konden doen.

Titel strijd

De regerend middengewicht kampioen is Aung la Nsang, die ook de licht zwaargewicht titel heeft. Hij heeft de neiging om exclusief in Yangon te vechten, wat betekent dat zijn volgende titelverdediging waarschijnlijk zal plaatsvinden bij ONE: 'Reign Of Valor' op 8 maart, het enige Myanmar-evenement op de kalender van 2019.

LEES OOK: Robin van Roosmalen naar UFC

Ataides en Bigdash zouden ook in aanmerking kunnen komen voor titel kansen in het middengewicht. De eerste heeft een winnende reeks van drie gevechten, terwijl de laatste terug kwam van een aantal verliezen, waaronder een tegen de Braziliaan, met een indrukwekkende submissie overwinning bij ONE: 'Destiny of Champions' afgelopen weekend.

De Ridder maakt zijn debuut in 2019 volgens ONE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws