MMA Nieuws: Mellony Geugjes verslaat Naomi Tataroglu, is klaar voor 2019 Nieuws
Nieuws

MMA Nieuws: Mellony Geugjes verslaat Naomi Tataroglu, is klaar voor 2019

MMA Nieuws: Mellony Geugjes verslaat Naomi Tataroglu, is klaar voor 2019
MMA Nieuws: Mellony Geugjes verslaat Naomi Tataroglu, is klaar voor 2019

Mellony Geugjes is een van Nederlands meest veelzijdige vechters, naast het kickboksen beheerst zij ook het MMA spel als geen ander. Vandaag versloeg zij Naomi Tataroglu op het gala van Team Spirit Beverwijk.

Geugjes is regelmatig actief in het internationale vecht circuit. Maar ook een gala als dat in Beverwijk slaat zij niet over. Met haar winst op Tataroglu blikt zij vooruit naar 2019, op haar Facebook meldt zij;

"En we sluiten het jaar met een winst op punten. Nam deze partij vorige week aan, maar zoals altijd sta ik paraat om te vechten. In deze partij heb ik dingen gezien waar ik op vooruit ben gegaan en zeker het MMA spelletje meer begrijp. "

Dankbaar

Maar ook dingen gezien, waar ik nog aan moet werken! Ik dank team spirit Beverwijk voor het regelen van deze partij. Ook mijn trainers Michael Passenier Stefan Lems Sully bully, Rafaël en André voor het coachen! "

"Iedereen die er was om mij te komen supporten, super bedankt. 2019 Lets go ik kan niet wachten! "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws