Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA: Nederlandse Mellony Geugjes bereikt EFC finale

MMA: Nederlandse Mellony Geugjes bereikt EFC finale

MMA: Nederalndse Mellony Geugjes bereikt EFC finale
Foto: Facebook

De Nederlandse MMA-vechter Mellony Geugjes vertrok recentelijk naar Zuid Afrika om mee te doen aan “The Fighter”. In dit programma kon zij een plek verdienen om in de finale te gaan strijden bij de EFC, en met succes.

“Zoals veel mensen weten, ben ik naar SA gevlogen om mee te doen met de Reality-show The Fighter van EFC. Ze zijn op zoek naar een nieuwe uitdager om de kampioen te verslaan, “meld Geugjes op Facebook.

“Dit is boven de gewichtsklasse die ik normaal vecht. Maar met een gesprek met mijn manager en coaches, zagen we niets dan winst voor deze reis. Naar SA gaan, 2/3 keer per dag trainen en mezelf op tv krijgen. “

In de finale

“Ik ging voor de ervaring en ook om te kijken hoe ik het zal doen zonder gewichtsverlies. Ik won de kwartfinale tegen Sandra Maskova. 2 weken later stonden de halve finale gevechten op het punt te gebeuren en dat was gisteravond. “

Geugjes moest vechten tegen het sterke Amerikaanse meisje van ATT Kayla Hracho om de finale te bereiken “. Zoals je kunt zien heb ik dat gevecht gewonnen, na een harde strijd. Dus ik zette mezelf in de finale voor juni en ik zal Manon uit Frankrijk bevechten,” sluit Geugjes af.

Bekijk ook

Eenhandige MMA-vechter beloofd vuurwerk op Bellator 225

Na een afwezigheid van 10 maanden keerde lichtgewicht Nick Newell afgelopen mei terug met een eerste ronde overwinning op Antonio Castillo Jr. op CES 56.

Ben Askren vs. Demian Maia headliner UFC Singapore in oktober

Ben Askren zal op 26 oktober vechten tegen Demian Maia in de headliner van UFC Singapore.

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.