MMA-legende schrijft aangrijpend eerbetoon aan overleden coach MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-legende schrijft aangrijpend eerbetoon aan overleden coach

MMA-legende schrijft aangrijpend eerbetoon aan overleden coach
MMA-legende schrijft aangrijpend eerbetoon aan overleden coach

Top MMA-vechter Fedor Emelianenko schreef een aangrijpend eerbetoon aan zijn overleden coach Vladimir Mikhailovich.

Vladimir Mikhailovich overleed afgelopen week. Zijn dood wordt in verband gebracht met het coronavirus, maar dat is niet officieel bevestigd. Emelianenko, die jarenlang begeleid werd door Mikhailovich deelde zijn gevoelens op social media.

"Mijn coach Vladimir Mikhailovich Voronov stierf", schreef Emelianenko in zijn post. “Van kinds af aan maakte Vladimir deel uit van een gezin, een veeleisende mentor. Hij was er altijd voor me op de donkerste en gelukkigste momenten van mijn leven. "

Meer dan een trainer

"Vladimir Mikhailovich was niet alleen een coach, maar ook een vader voor veel atleten. Hij voedde kampioenen op, sterk van geest, geloofde in jonge jongens en hielp hen hun weg in het leven te vinden. Bid alstublieft voor Vladimir,' sloot Emelianenko de post. "Mijn oprechte condoleances aan de familie en vrienden van Vladimir Mikhailovich."

Emelianenko vocht voor het laatst tijdens Bellator 237 in december. Daar kreeg hij Quinton "Rampage" Jackson knock-out sloeg. Ryan Bader schakelde vervolgens Emelianenko uit in een poging de zwaargewicht titel van Bellator te veroveren. Het lijkt dat de Rus het einde van zijn carrière nadert en met pensioen zal gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws