MMA-legende Satoshi Ishii tekent bij KSW Nieuws
Nieuws

MMA-legende Satoshi Ishii tekent bij KSW

MMA-legende Satoshi Ishii tekent bij KSW
MMA-legende Satoshi Ishii tekent bij KSW

De Japanse vechtsportenlegende Satoshi Ishii (19-8-1) heeft officieel een multi-fight contract getekend met de Poolse vechtsport organisatie KSW.

Na het winnen van een gouden medaille in judo op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing, richtte Ishii zijn aandacht op MMA in 2009. Sindsdien heeft hij over de hele wereld gevochten en winst geboekt.

Zo stond hij onder meer tegen Tim Sylvia, Jeff Monson, Pedro Rizzo, Heath Herring, en heeft zelfs een overwinning op de huidige KSW-zwaargewichtkampioen Phil De Fries. Over het algemeen heeft hij elf overwinningen.

Beste van de beste

"Ik ben blij Ishii welkom te heten bij KSW", zei Martin Lewandowski, CEO van KSW. "Hij is een van de beste krijgskunstenaars ter wereld, zijn geloofsbrieven in judo spreken voor zichzelf . "

"hij is een begrip geworden in MMA met overwinningen op KSW-, UFC-, ADCC- en K1-kampioenen. Ik ben erg opgewonden om hem te ervaren in de KSW-arena en te zie wat hij zal presteren. "

Debuut

De 32-jarige Ishii komt KSW binnen nadat hij de afgelopen vier gevechten heeft gewonnen, allemaal via de eerste ronde, nieuws over zijn debuut gevecht zal binnenkort bekendgemaakt worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws