MMA-LEGENDE MELVIN MANHOEF: 'Ik ga de wereld shockeren' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-LEGENDE MELVIN MANHOEF: 'Ik ga de wereld shockeren'

MMA-LEGENDE MELVIN MANHOEF: 'Ik ga de wereld shockeren'

Melvin Manhoef wil 'de wereld shockeren' tegen Corey Anderson in hun gevecht donderdag tijdens Bellator 251 in Amerika.

Manhoef die als een ware vechtlegende gezien kan worden zal voormalig UFC grootheid Corey Anderson verwelkomen in zijn debuut bij Bellator. Toch maakt Manhoef zich niet druk om de reputatie van Anderson en zegt de wereld te gaan shockeren.

"Voor mij is het als een test", vertelde Manhoef dinsdag aan verslaggevers tijdens een mediadag ter ondersteuning van Bellator 251. "Ik weet dat ik het kan. Mensen denken van niet, maar ik denk dat ik het kan en mijn team. Het is een enorm gevecht. Ik wil de wereld shockeren. "

Ik hou van deze shit

Niemand twijfelt eraan of Manhoef in staat is om verwoestend uit de hoek te komen. Op 44-jarige leeftijd staat hij zowel bekend om knock-out verliezen als overwinningen. Een winst via knock-out wordt laag ingeschat als Manhoef wint zal dit op punten zijn. Manhoef blijft positief en geeft zijn motivatie om door te knokken.

LEES HIER DE VOORBESCHOUWING VAN MANHOEF VS ANDERSON

"Ik had zoveel plezier in deze sport", zei hij. "Daarom raakte ik altijd gemotiveerd om de beste te zijn. Het doel dat je hebt om iets te bereiken en je staat er alleen voor. Dit is het ding dat me drijft, en ik denk dat de drive die me in dit spel heeft gehouden. Ik leef echt voor deze shit. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws