MMA-legende Fedor Emelianenko (44) geveld door COVID-19 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-legende Fedor Emelianenko (44) geveld door COVID-19

MMA-legende Fedor Emelianenko (44) geveld door COVID-19

MMA-legende Fedor Emelianenko (44) opgenomen in het ziekenhuis vanwege COVID-19

Fedor Emelianenko de zwaargewicht MMA-legende is geveld door het COVID-19-virus. Vandaag werd door de Russische staatsmedia RT Sport gemeld dat Emelianeko, 44, in het ziekenhuis werd opgenomen nadat hij besmet was geraakt.

Emelianenko is een van de meest gedecoreerde vechters in de geschiedenis van de MMA. De Rus wordt algemeen beschouwd als een van de beste vechters ooit in de zwaargewicht divisie.

Tijdens zijn meest recente optreden versloeg hij Quinton Jackson door middel van een TKO, in de eerste ronde bij Bellator 237 in december 2019. De Rus werd een ster in de PRIDE-organisatie van Japan in de jaren 2000 voordat hij de overstap maakte naar Strikeforce. Ookvecht hij bij RIZIN, Fight Nights Global en Bellator.

Het gaat goed

Vanuit het ziekenhuis waar Emelianenko al een week schijnt te zijn opgenomene, een update over zijn toestand. ,,Bedankt aan iedereen die zich echt zorgen maakt over mijn gezondheid. Ik heb nu een goed gevoel, ik word beter. Dankbaar voor doktoren en medisch personeel voor hun zorg en harde werk”, schrijft de vechter.

Volgens verdere berichten wordt Emelianenko behandeld in een ziekenhuis in Moskou. Er zijn op dit moment geen verdere details openbaar gemaakt.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page