Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-Legende Conor McGregor blijft ‘altijd gevaarlijk’

MMA-Legende Conor McGregor blijft ‘altijd gevaarlijk’

MMA-Legende Conor McGregor blijft 'altijd gevaarlijk'

Conor McGregor zal altijd gevaarlijk blijven. Al zou de Ier een aantal jaar niet vechten. Hij houdt zijn knock-out power.

Donderdag tekende McGregor een wedstrijdovereenkomst. Om zijn rentree te maken tegen Dustin Poirier tijdens UFC 257 op 23 januari. Tegen de tijd dat hij de achthoek binnenstapt. Zal McGregor iets meer dan een jaar niet hebben gevochten.

Op 19 januari dit jaar versloeg McGregor binnen 40 seconden Donald Cerrone. Daarna ging de Ier voor de zoveelste keer met pensioen. Dat was niet gepland. The Notorious had gehoopt nog drie keer te vechten. Echter gooide de coronapandemie roet in het eten.

Altijd klaar

Volgens UFC-president maakt het niet uit hoelang de Ier niet gevochten heeft. “Conor is altijd gevaarlijk”, zei White tijdens een optreden in “The Jim Rome Show” op CBS Sports Radio. “Van wat ik van hem heb gezien op sociale media. Lijkt het erop dat hij in topvorm verkeert. Het lijkt erop dat hij hard traint. Zelfs daarvoor trainde hij om een ​​of ander liefdadigheidsevenement op de fiets te doen. Dus de man is in uitstekende vorm. “

McGregor, 32, bereikte het hoogtepunt van zijn MMA-carrière op 12 november 2016. Toen hij de toenmalige vedergewicht kampioen Eddie Alvarez knock-out sloeg. Om de lichtgewicht titel te claimen. Sindsdien heeft McGregor meerderen keren gevochten. Inclusief een bokswedstrijd die hij verloor van Floyd Mayweather.

Bekijk ook

MMA-vechter betrapt winkeldief: ‘Hij wilde mij aan stukken snijden’ (video)

Enson Inoue de bekende MMA-vechter uit onder andere de UFC. Betrapte een man die iets ...

Bokskampioen Claressa Shields maakt stap naar MMA-vechten, tekent bij PFL

Claressa Shields heeft een meerjarige MMA-contract getekend met vechtsport organisatie PFL. Met deze deal stapt ...

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Nate Diaz stond mee dan in de UFC kooi. Na zijn controversiële verlies tegen Jorge ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page