MMA-legende Antonio Bigfoot Silva tekent top vechtcontract MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-legende Antonio Bigfoot Silva tekent top vechtcontract

MMA-legende Antonio Bigfoot Silva tekent top vechtcontract
MMA-legende Antonio Bigfoot Silva tekent top vechtcontract

MMA en kickbokslegende Antonio BigFoot Silva tekent bij Arena Fight Championship in Frankrijk. De 40 jarige Braziliaan heeft een exclusief contract van 2 jaar.

Boxemag.com meldt het nieuws woensdag nadat AFC het aan haar redactie bekend maakte. Silva die bij het bekende Strikeforce en UFC in de kooi stond zal naar verwachting tegen het einde van 2020 zijn eerste gevecht in Frankrijk voeren.

"De AFC en Antonio Silva hebben een exclusief contract van twee jaar op Franse bodem bekrachtigd. Anderson zal vechten in MMA binnen de zwaargewicht divisie," vertelden AFC-organisatoren aan Boxemag.com.

Rico Verhoeven

Nederlandse vecht fans kennen Silva onder andere van zijn gevecht in China tegen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Dit was in 2017 en Silva leed een TKO verlies tegen de Koning van het kickboksen Verhoeven.

Silva heeft een 19-12-1 in MMA en is nu 40 jaar oud. Heeft een drukke carrière met in totaal 34 gevechten achter de rug, waaronder 19 overwinningen met 15 KO's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws