MMA-legende Alistair Overeem maakt exit plannen bekend
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-legende Alistair Overeem maakt exit plannen bekend

MMA-legende Alistair Overeem maakt exit plannen bekend

MMA-legende Alistair Overeem maakt exit plannen bekend

Alistair Overeem hoopt een UFC-titel te winnen en zich vervolgens onmiddellijk terug te trekken uit de competitie. Overeem heeft een keer eerder gestreden voor de UFC-zwaargewicht titel maar slaagde er niet in deze te veroveren.

Dat gezegd hebbende, erkent de 40-jarige Nederlander dat zijn carrière ten einde loopt. Als zodanig zegt hij dat hij waarschijnlijk onmiddellijk met pensioen zou gaan. Na het winnen van de UFC-zwaargewicht titel.

Ik wil nog die titel

Overeem heeft recentelijk een aantal overwinningen op zijn naam gezet tegen Augusto Sakai en Walt Harris. Hij hoopt dat momentum vast te houden. Hopelijk een van de weinige grote titels te winnen die hem tot nu toe zijn ontgaan. Het UFC-zwaargewicht kampioenschap.

,,Er is zeker momentum, want we hebben twee overwinningen achter elkaar. Ik denk dat mijn gevechten goed zijn, ze zijn spannend. Ik denk dat we dit traject gewoon gaande moeten houden en er zal nog een titelopname zijn”, zei Overeem onlangs tegen MMA Junkie.

Tijd om te stoppen

,,Dat zal mijn laatste zijn omdat mijn tijd opraakt, en dat is prima. Ik heb een geweldige carrière gehad. Maar we moeten ook realistisch zijn, dat is een klein beetje waar de laatste run vandaan komt. “

,,Ik ga niet doorvechten tot ik 45 ben. Het wordt nog een laatste run, dan wordt iedereen bedankt voor het kijken en tot ziens in het volgende leven. Ik zou onmiddellijk met pensioen gaan (na het winnen van de titel). Er valt op dat moment niets te bewijzen. “

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

'Dombo!' Bo Nickal pakt in 52 seconden UFC-contract | video

‘Dombo!’ Bo Nickal pakt in 52 seconden UFC-contract | video

Het heeft Nickal misschien twee pogingen gekost

Alison Vicent bruut knock-out geslagen door Divan Santos

Fail! Vechter faked blessure en wordt knock-out geslagen

Santos sloeg Vicente slechts 86 seconden in de tweede ronde plat.

Jake Paul voor 100 miljoen aangeklaagd door bokspromotor! ‘Leugens verspreidt’

Paul was op de hoogte dat de beweringen hem duur te staan konden komen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page