MMA-KWAJONGEN: Aleksander Emelianenko achter de tralies Nieuws
Nieuws

MMA-KWAJONGEN: Aleksander Emelianenko achter de tralies

MMA-KWAJONGEN: Aleksander Emelianenko achter de tralies
MMA-KWAJONGEN: Aleksander Emelianenko achter de tralies

De Russische zwaargewicht MMA-vechter Aleksander Emelianenko zit zeven dagen gevangenisstraf uit voor ordeverstoring in de badplaats Anapa aan de Zwarte Zee.

Volgens de Russische nieuwssite Sportbox.ru, werd de 38-jarige Emelianenko, broer van Bellator MMA veteraan Fedor op 21 januari gearresteerd voor openbare dronkenschap zijn en 'ongepast' gedrag. Hij verscheen direct voor de rechtbank en werd veroordeeld tot zeven dagen gevangenisstraf, die hij op 22 januari meteen moest ondergaan.

Dit is verre van de eerste keer dat de voormalige sambo kampioen de wet overtreed, wat wordt weerspiegeld in het feit dat hij een zevendaagse straf krijgt voor dit meest recente incident, in plaats van de gebruikelijke drie dagen. In 2015 werd hij veroordeeld voor de mishandeling en verkrachting van zijn voormalige huishoudster en veroordeeld tot vier en een half jaar gevangenisstraf.

Drank in het spel

Emelianenko werd na anderhalf jaar voorwaardelijk vrijgelaten. Afgelopen maart werd Emelianenko gearresteerd voor rijden onder invloed en vluchten voor de politie en gevangen gezet voor 10 dagen, waardoor hij een gepland gevecht onder de vlag van het Russische Cagefighting Championship misliep.

Momenteel staat Emelianenko gepland om het op 7 april tegen Magomed Ismailov op te nemen tijdens ACA 107, een gevecht dat volgens Absolute Championship Akhmat niet wordt beïnvloed door de arrestatie en opsluiting van Emelianenko en gewoon door zal gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws