Gevreesde MMA-kampioene ingelijfd door de UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gevreesde MMA-kampioene ingelijfd door de UFC

Gevreesde MMA-kampioene ingelijfd door de UFC

Doorgewinterde MMA-kampioene ingelijfd Manon Fiorot ingelijfd door UFC

Manon Fiorot, EFC en UAE Warriors vlieggewicht kampioen is binnen gehaald door de Amerikaanse UFC organisatie. De Française staat bekend als een van de betere in haar klasse en wordt alom gevreesd.

Recent wist Fiorot nog de UAE Warriors titel te winnen. Dit was UFC president Dana White ook opgevallen en deze haalt haar nu binnen. De Française kan gelijk aan de bak. Op 20 januari treft zij Victoria Leonardo op Yas Island in Abu Dhabi.

Fiorot valt in voor de uitgevallen Natalia Silva die geblesseerd moest afzeggen. Haar enige verlies leed Fiorot tegen Leah McCourt bij de Cage Warriors organisatie. Het verlies was discutabel maar de Franse vechter herpakte zichzelf.

Valentina Shevchenko 

Fiorot melde zich voor ‘The Fighter’ van de Zuid-Afrikaanse EFC organisatie. Waar ook de Nederlandse MMA-vechter Mellony Geugjes aan meedeed in hetzelfde programma. Fiorot versloeg de Nederlandse in de finale van The Fighter.

Met Fiorot haalt de UFC een doorgewinterde vechter binnen. Die in November dit jaar nog voor de vacante UAE Warriors titel tegen Gabriela Campo vocht. De Française won via knock-out van Campo. Fiorot voegt zich bij de UFC in de vlieggewicht divisie, die wordt geregeerd door Valentina Shevchenko.

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page