Gevreesde MMA-kampioene ingelijfd door de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gevreesde MMA-kampioene ingelijfd door de UFC

Gevreesde MMA-kampioene ingelijfd door de UFC

Manon Fiorot, EFC en UAE Warriors vlieggewicht kampioen is binnen gehaald door de Amerikaanse UFC organisatie. De Française staat bekend als een van de betere in haar klasse en wordt alom gevreesd.

Recent wist Fiorot nog de UAE Warriors titel te winnen. Dit was UFC president Dana White ook opgevallen en deze haalt haar nu binnen. De Française kan gelijk aan de bak. Op 20 januari treft zij Victoria Leonardo op Yas Island in Abu Dhabi.

Fiorot valt in voor de uitgevallen Natalia Silva die geblesseerd moest afzeggen. Haar enige verlies leed Fiorot tegen Leah McCourt bij de Cage Warriors organisatie. Het verlies was discutabel maar de Franse vechter herpakte zichzelf.

Valentina Shevchenko 

Fiorot melde zich voor 'The Fighter' van de Zuid-Afrikaanse EFC organisatie. Waar ook de Nederlandse MMA-vechter Mellony Geugjes aan meedeed in hetzelfde programma. Fiorot versloeg de Nederlandse in de finale van The Fighter.

Met Fiorot haalt de UFC een doorgewinterde vechter binnen. Die in November dit jaar nog voor de vacante UAE Warriors titel tegen Gabriela Campo vocht. De Française won via knock-out van Campo. Fiorot voegt zich bij de UFC in de vlieggewicht divisie, die wordt geregeerd door Valentina Shevchenko.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws