MMA-kampioen seconden voor wedstrijd verboden te vechten Nieuws
Nieuws

MMA-kampioen seconden voor wedstrijd verboden te vechten

MMA-kampioen seconden voor wedstrijd verboden te vechten
MMA-kampioen seconden voor wedstrijd verboden te vechten

Titan FC-kampioen Juan Puerta zegt dat een toezicht commissie hem op het laatste moment verboden heeft te vechten, vanwege een positieve cannabis test.

Juan Puerta, Titan's vlieggewichtkampioen, vertelde dat officials van de Florida State Boxing Commission hem vrijdagavond informeerden dat hij positief testte op Tetrahydrocannabinol (THC) en niet zou mogen vechten in het Titan FC 53 main event.

LEES OOK: Heftige knokpartij na afloop UFC Londen

De vechter was al op weg naar de kooi toe hij gestopt werd en verboden werd te vechten. Puerta moest zijn titel verdedigen tegen Gustavo Balart, tijdens het Titan FC 53 main event welke afgelopen weekend plaatsvond in Fort Lauderdale, Florida.

Lange schorsing

Hij zei dat hij ongeveer een uur voor het geplande gevecht een urinetest had ondergaan en dat de resultaten blijkbaar snel terugkwamen en positief waren op het verboden middel. Puerta zei dat hij voor onbepaalde tijd door de commissie werd geschorst.

Puerta (16-6) won de Titan vlieggewicht titel door Kazbek Ashimov te verslaan in de derde ronde op Titan 51 in december. In totaal heeft Puerta, vijf opeenvolgende wedstrijden gewonnen en staat op nummer 1 van de vlieggewicht talenten die vechten in het zuidoosten van de VS.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws