MMA-kampioen Reinier de Ridder heeft grote plannen voor 2021 (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-kampioen Reinier de Ridder heeft grote plannen voor 2021 (video)

MMA-kampioen Reinier de Ridder heeft grote plannen voor 2021 (video)

Reinier de Ridder de Nederlandse MMA-kampioen die de ONE Championship middengewicht titel in handen heeft, gaat dit jaar groots uitpakken.

Tijdens ONE: INSIDE THE MATRIX in oktober vorig jaar liet de Ridder zien dat hij een dominante kracht is. De topvechter uit Breda daagde kampioen in twee gewichtklassen, Aung La N Sang uit voor diens middengewicht gordel.

Nog een wereldtitel

De Ridder overwon de Birmees en nam de titel mee naar huis. Ook voor dit jaar zijn de ambities hoog.

De Ridder staat open voor het idee van een herkansing met Aung La N Sang. Als hij de kans krijgt om te vechten voor diens ONE Light Heavyweight Wereldtitel, die de vechter uit Myanmar nog steeds bezit.

Het belangrijkste doel is om actief te zijn en drie keer te strijden in 2021. Maar de Ridder is klaar voor elke uitdaging.

Titel behouden

Hoewel hij zijn handen vol heeft aan zijn kinderen en de uitbreiding van zijn sportschool, twijfelt hij er niet aan dat hij op de middengewicht troon zal blijven.

,,Ik bevind me in een geweldige positie in het leven. Niet alleen in mijn persoonlijke leven, maar ook op professioneel gebied", zegt De Ridder waar wij ongetwijfeld meer van gaan zullen zien dit jaar.

? LEES OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/waanzinnige-knock-outs-tijdens-mma-evenement-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws